Venäläinen tv-kanava: ”Suomi ampui Mainilan laukaukset ja provosoi talvisodan Saksan apurina”

(Hybridi)informaatiosota on alkanut?

Aivan jutun lopussa lukee kuitenkin seuraava teksti: ”Leonid Maslovskin artikkeleissa esitetyt mielipiteet ovat hänen henkilökohtaisia kannanottojaan eivätkä ne välttämättä ole yhteneviä televisiokanava Zvezdan toimituksen mielipiteen kanssa”.

Lähde: Venäläinen tv-kanava vääristelee historiaa: ”Suomi ampui Mainilan laukaukset ja provosoi talvisodan Saksan apurina” – Ulkomaat – Ilta-Sanomat

6 vastausta artikkeliin “Venäläinen tv-kanava: ”Suomi ampui Mainilan laukaukset ja provosoi talvisodan Saksan apurina””

 1. Harri, suomalaisistakin löytyy Venäjän agentteja, jotka väittävät suomalaisten ampuneen Mainilan laukaukset ja Suomen olevan syyllinen Talvisotaan. Ei ole ollenkaan kummallista, että sellaisia on myös ryssien joukossa.

 2. Kaikki suomalaaiset tietää etteivät ne laukukset tulleet suomen puolelta ja sen on venäjä tunnustanut että he ne ampuivat .
  Tuon on minulle kertonut jo aika päiviä sitten pari setääni ja pari enoani . terv tpivaari

 3. Dosentti Bäckman on ollut ahkera omaan pesään paskantaja. Vai olisiko tämä alkuna jollekin isommalle operaatiolle. Nyt alkaa olla aika lunastaa se optio, jos sellainen on ja liittyä Natoon. Jos meidät vielä huolitaan sinne?
  Suuri YH voisi olla paikallaan itärajan tuntumassa muistuttamassa mm. miten hyökkääjän kävi esim. Raatteen tiellä, kun he viime kerralla yrittivät tulla ilman passia ja viisumia maahamme.

  1. ”…kävi esim. Raatteen tiellä, kun he viime kerralla yrittivät tulla ilman passia ja viisumia maahamme.”

   Mutta olivat kuitenkin älynneet panna torvisoittokunnan marssimaan joukkojen eteen, kun olettivat, että suomalaiset heiluttavat pienoislippuja paraatille.
   No torvia löytyi sitten pitkin hankia. Lienevätkö olleet enää soittokunnossa?

 4. Väinö, desantti eikä dosentti. Samaa porukkaa on valitettavasti enemmänkin.

  Mitään NATO-optiota ei ole ollut, ei ole, eikä voikaan olla.

  Kaikkien nykyisten jäsenmaiden pitää hyväksyä uusi jäsen, eikä se käy käden käänteessä, vaikka ei edes olisi vastarannan kiiskejä. Mikä lienee esimerkiksi Kreikan kanta?

  Olen samaa mieltä ylimääräisten harjoitusten suhteen. Suomen pitäisi kutsua aseisiin vähintään yksi täysi sodanajan prikaati harjoittelemaan noin kuukaudeksi. Sitten uusi prikaati vaihtaisi sen reserviin, jne.

 5. Valtioneuvoston tiedotuspäällikkö YLEn TV1:llä ei ollut uutisesta kovin huolissaan. Luottaa suomalaisten sivistys- ja koulutustasoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *