Merilapin oma sote!

On mulla kotiseutu tuola Peräpohjolassa ja nyt mie kunnioitan sitä Merilapin päättäjäporukkaa, joka puolusti sitä, mitä ikinä vain voivat. Minun mielestä.

Kuntapäättäjien pitäs nyt herätäkki tekkeen päätöksiä omia kuntalaisia kuunnellen.

Eikö tosiaan Saarikkokkaan älyä, miten yritykset toimii, mitä se oiken ihmettellee Mehiläistä.

Nyt on pörssiyhtiön käsissä Länskät ja muut, mutta mitä muuta net sielä ois voihneet, niilehän ois jääny vain yks terveyskeskuspäivystys ja luomenpoistot sinne.

Ja eihän vain koko sotesoppa ole muutenki menossa siihen, että mehiläispörriäiset vie kermat päältä ja lopuile ei mithän, tässä vaan kunnat otti ohjat omhiin kässiin ja yrittää kokonaisratkasua?

Ihan pakko sanoakko on se kotiseuturakkaus ja tullu seurattua 

– hilkkapieni, joka söi taas kerran sanansa ja lääräilee yhteiskunnallisia, mutta tietosin mielin päätin sanoa, hyvä hyvä kuntapäättäjät sielä.

#enkylläyhtäänmuutenkannatayksityistämistä

5 vastausta artikkeliin “Merilapin oma sote!”

  1. Kun mietin tuota ns lappia jossa on pitkät matkat nytkin soten myötä se matka olis ollut roihin elikkä rovaniemelle kemistäkin .
    Nyt tuolla saadaan terveyden hoito lähemmäksi ja turhia roissa käyntejä välttää terv tepivaari

  2. Viittasin samaan uutiseen omassa avauksessani,ennen kuin kuntapäättäjät tekivät päätöksensä.

    Tämä tapahtumaketju on samaan aikaan erittäin mielenkiintoinen, että sympolisesti huomattavasti kokoaan suurempi.

    Kokonaisen, vaikkakin pienen keskussairaalan sitominen tällaiseen järjestelyyn kuntapäättäjien toimesta, aiheuttaa takuulla suurempaa pohdintaa hallituksessa kuin mitä Saarikko antoi ymmärtää YLE:n uutisten puhelinhaastattelussa.

  3. Epäilen että ei tule onnistumaan. Mehiläinen tekee aika agressiivista politiikkaa, josta joutuu usein luopumaan. Hyvä esimerkki on Lounais- Hämeen Forssan seudulla tehty sopimus. Siinä tehtiin samanlainen 15 vuoden sopimus aluesairaalan säilyttämiseksi Forssan ja ympäristökuntien kanssa. Nimet olivat jo papereissa, mutta kaikki peruuntui, kun Terveystalo teki valituksen väärin tehdyn tarjouskilpailun perusteella. Samalla huomasivat kuntien päättäjät 15 vuoden olevan liian pitkän ajan, nykyisillä tiedoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *