Pihlajalinnan vedätys

Onko niin kun olen koko sote sopan aikana jopa julki tuonutkin että näitä terveys palvelujen tarjoajia ei sitten kiinnosta nuot haja asutus alueet .

Nyt siitä on hyvä esim kun tuntia ennen tervolan varsinaista kokousta pihlaja linna vetytyi järjestämästä Tervolan sota palveluja .

pitäiskös kysyä oliko raha virta liian pientä, no varman näin on aina isoissa keskuksissa toimiva ei taida elää todelluudessa .

Vaan luulee enempi kun mitä terveys palvelut ovat maaseudulla mistään kohtaa ne ei ole kannattavia eikä niillä kyllä isoja rahoja leivota  .

Mutta silti siellä on oltava henkilöstö kävi siellä päivän aikana yksi taikka tuhat potilasta, eikä tarvii olla minkään asteen matematiikan roffessori .

Kun tajuaa että ne palkat vie enempi kun kassaan virtausta on .

Terveyden hoito ei ole oikeasti minkään asteen bisnes ja sitä pihlajalinna on bisnes ja yritys jonka pitää tuottaa rahaa omistajilleen . seommor tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

9 vastausta artikkeliin “Pihlajalinnan vedätys”

 1. Kyllähän se ihan totta on että haja-asutusalueella se on herkästi huonoa bisnestä. Pihlajalinnalle vähän herkemmin, kun he sentäs ovat täysin kotimainen firma joka ei voi ihan kaikkea puliveivata kuten nämä ulkomaiset (mehiläinen, terveystalo) joiden ei tarvitse veronmaksusta murehtia.

 2. Jo ennakkoon epäiltiin, että suuret yksityiset terveyspalvelujen tuottajat kuorivat vain kermat päältä soten valinnanvapaudesta. Nyt on käymässä juuri niin.
  Hajaasutusalueet eivät kiinnosta, vaan ne jätetään julkisen puolen hoidettavaksi. Peruslain mukaan valtiovalta joutuu järjestämään kaikissa oloissa aina kansalaisten terveyspalvelut.
  Koko valinnanvapaus sotessa on suuri bluffi ja sen kaapuun on kätketty Suomen terveyspalvelujen yksityistäminen. Näin tekee Oy Suomi Ab:n toimitusjohtaja Juha Sipilä.

 3. Ette kukaan taida tietää, tuntea, tätä Forssan seudun ja ympäristökuntien HYKY- sopimusta. Siitä on paljonkin kinattu, mutta nyt on tehty sopimus Pihlajalinnan kanssa. Siinä Pihlajalinna ostaa kaikkien kuntien kiinteistöt ja takaa sadoilla miljoonilla euroilla terveyden huollon kymmeneksi vuodeksi eteenpäin.

  Joka kunnan valtuustot jakautuivat kahtia perusteella, kun ei ole mitään tietoa miten Sote tulee määräämään. Terveystalo ilmoitti heti tekevänsä valituksen päätöksestä, koska heidän mielestään kilpailutusta ei tehty lain mukaisesti. Taas kerran siis törmätään kuntien osaamiseen kilpailutusasioissa. Minun tietoni perustuu täysin Forssan Lehden varaan eikä Urjala sotkeennu asiaan.

  1. Tampereen kaupunkilla on ollut pihlajalinnan kanssa jo pitemmän aikaa ollut sopimus soteen sillä ei ole yhteyttä .
   Se on ollut ruuhkienpurkaja kunnalliselle puolelle elikkä täydentävä juttu . terv tpivaari

  1. Kalle, sitähän minä arvelinkin, että ainakin sinä tiedät yhtä paljon, kuin päättäjätkin.
   Kukaan ei tunnu olevan asiantuntija tässä tapauksessa ja eikös ainakin Jokioinen jäänyt tästä hankkeesta pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *