Maksa

Olen nyt käynyt kaksi kertaa verikokeissa ja maksa-arvot ovat punaisen puolella.

Lääkäri kehoitti jättämään oluen kokonaan pois pitkäksi aikaa, mutta on se vaan niin perkuleen hyvää näillä helteillä.

Itse uskon, että se ei ole pelkästään oluessa, kun minulla on aika vahva lääkitys perussairauteeni ja lisäksi olen syönyt 3 viikkoa nyt korvalääkitystä oikean korvan kuulovaurioon.

6 vastausta artikkeliin “Maksa”

  1. Niin maksa kuin munuaiset ovat niin tärkeitä elimiä muiden ohella että ovat kovilla esim.lääkeaineiden ja eri nautintojen kanssa,jotta keho toimisi edes jotenkin normaalisti.
    Nautinnot voi jättää pois,no ainakin vähentää mutta tarpeellisiä lääkityksiä ei niin vain voi ”heittää kaapin hyllylle”.

    Mites pitkään jatkunut helle vaikuttaa… näin varovasti kysyn kun liikutaan yleispalstoilla !

    1. En tiedä/muista. Verikokeiden tulokset ovat psykiatrian poliklinikalla; Sieltä soitettiin minulle ja sanottiin vain, että maksa-arvot ovat punaisella huonosti.

      1. Kyllä sun täytyisi saada tietää arvot, mitkä ovat normaalien rajoissa ja, missä mennään punaisilla. Maksahan toipuu nopeastikin, jos ei ole jotain muita terveysongelmia, jotka siihen liittyvät.

  2. Valitettavasti se kokonaiskuormitus on se totuus ja, jos sitä pitää pienentää, niin ei lääkitystä ainakaan.

  3. Elämäntapamuutokset ovat kova juttu. Kaksi kertaa olen joutunut pistämään itse ympäriämpäri kaiken, toisella kertaa ihan totta puhuen meinasin joutua mielenterveyden kanssa osastolle. Ei ole helppoa.

    Mutta on se tosi paljon mitä voi tehdä elämäntapamuutoksilla. Ja aina löytyy joku korvike yhdelle asialle muualta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *