Yhteispohjoismaista naisvihaa islamia kohtaan

Tunnettu sanonta kuvaamaan miehistä ylivaltaa on #allmalepanel. Sillä tarkoitetaan esim. yhtiön hallitusta, jossa kaikki jäsenet ovat miehiä.
Sitä taustaa vasten oli mukava seurata tänään Youtube-lähetystä [alla], jossa kaikki pääpuhujat olivat naisia. Tilaisuus oli järjestetty norjalaisen Hege Storhaugin kirjan ”Islam – Yhdestoista vitsaus” yhteydessä. Sen alkuperäinen versio nousi Norjassa nopeasti best-seller -listojen kärkeen.

Muina puhujina oli jo legendaarinen islamista luopunut somali Mona Walter Ruotsista, Maria Kaljuste Virosta sekä Pia Kattelus Suomesta. Viimemainitun läsnäoloa ihmettelin, koska hänellä ei ollut paljonkaan omaperäistä snottavaa ja hänen englantinsa tökki.

Tilaisuuden moderaattori Arto Luukkanenkin ihmetteli, että nyt tulee varmaan valmista, kun on naiset asialla?

Edit: Banner replaced

2 vastausta artikkeliin “Yhteispohjoismaista naisvihaa islamia kohtaan”

  1. Olen tutustunut Fortress Europen toimintaan – itse asiassa edellisessä elämässä juonsin pari heidän tilaisuutta. Heillä on varsin jämäkkä sanoma ja varsin yksiselitteinen ja tinkimätön linjaus väkivaltaa vastaan. Sitä osaan arvostaa, vaikka ulosanti onkin ajoittain turhan kehnoa.

    En nyt ihan kolmen tunnin videota jaksa katsoa mutta esitän ajatuksen. Ei ole kahta sanaa siitä etteikö konservatiivinen islam olisi yksiselitteinen, absoluuttinen vihollinen naisten oikeuksille ja vapauksille. Tämä on aksiooma.

    Vaan kun on opetettu – ja osin itse ansaittu, kiitos helvetin törkeästi käyttäytyvien mesten – että konservatiiviset kotimaiset miehet ovat pahin ongelma maailmankaikkeudelle. Ja nämä miehet vastustavat islamia.

    Siinä pitää valita että kumman vihollisen valitset ja kumman kanssa liittoudut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *