Heivät tiä, mitä het tekevät

Vappupuhheista ja ylleensäki toisten ihmisten mielipievappauesta tai siis toisen mielipitteen kunnioittamisesta, siis ihmettelen, eikö kristityt ihmiset toelakkaan jaksa käyttäytyä paremmin.

Fiksut ihmiset paukuttaa rumasti henkilöstä, vaikka kyse on selvästä asiasta tai asioitten kulusta tai ilmiöstä.

Miehän olen vappaa-ajattelija, en käsitä mithän uskontunnustuksia, mutta uskontojen isot kirjat onihan mahtavia, mikäli mie mithän käsitän.

Sielä on usseissa kohissa tämä viesti, jonka Jeesus sano Jumalalle, Herra anna heile antheeksi, hei tiä, mitä het tekevät.

Noko nyt jonku aikaa ihmettelin tuota tyyliä kärjistää ja rääpiä toisia, jopa työtovereita tai eri mieltä olevia, tajusin, että nythän minun kuuluu ittekki aatella, rääpijät ja kärjistäjät musta-valko-paasaajat ei tiä, mitä puhuvat.

Non niin pimmeitä ja kapeasti aattelvia, ko non oman rajottuneisuutensa vankeja.

No siis miehän lepyin, haukkukaa ja kärjistäkkää rauhassa, saatta tietenki olla, mitä oletta, teistei haukkujat, ole enemppään niinko minustakkaan eijjole, mie teitä näin piiloagressiivisesti tulin mottinheeksi.

No politiikoista, jos puhuma, onneksi on kepun Kääriäinen ja niin se vihreitten Antero Vartia, net ainaki puhhuu inhimillisesti, yhteistyökykysesti ja rakentavasti ja pysyvät asiassa, minun mielestä.

Jee nytton Vaput juhlittu ja Kärpät kiitelty, nyt pari-kolme päivää arkea ja sitte taas ihmetelhään viikonloppua.

Onkos minun pakko sanoa, eijjole, mutta sanon vielä, että yks syvä ihmetyksen aihheeni on tämä maailman sotasuus. Usa on tapellu koko olemassa olonsa viehrailla mailla ja sen tallous lienee sotateollisuuen varassa. Niinko Ruottiki, vaikkei itte sodikkaan. No siis niin hyvin puhuva ja ajattelevaiselta vaikuttava Jussi Niinistö puhhuu ja tekkee sotasia hommia, en tykkää, suren J. Niinistön touhuja.

Rakastavin, kiittävin ja kunnioittavin terhveisin hilkkapien 

6 vastausta artikkeliin “Heivät tiä, mitä het tekevät”

  1. Sota työllistää – no mitä olisi saatu niillä rahoilla muuta?
    Maailmaa parannetaan vappupuheilla ja sitä maailman parantamista riittää…

  2. Olisikohan J. Niinistön tekemisissä jotain syytä tuon itätoverin holtittomassa sotimisessa ja uhkailussa?
    Eihän Suomi hyökkäyssotaan edelleenkään valmistaudu, vaan pitämään puolustuksensa sellaisessa kunnossa, että tänne hyökkääminen tulisi hyökkääjälle kalliiksi.

  3. Kiitos hyvistä kommenteista ja siis jos Juha puhuttaan puolustuskunnosta, siihen liittyen en käsitä natotusta, tiäthän mitä tarkotan, enkä USA:n kans veljeilyä.

    1. Hilkka, USA on ystävä ja mahdollinen auttaja kun Venäjä taas hyökkää Suomen kimppuun, yrittäen jälleen valloittaa koko Suomen.

      Jussi Niinistö edes yrittää parantaa Suomen puolustuskykyä ja puolustusvalmiutta.

  4. Valitettavasti Juhani on oikeassa.
    neukkula kalistelee ja rikollisesti hyökkäilee naapureidensa kimppuun.
    USA:sta sentään voimme saada aseita puolustusta varten ja Nato tuo varmemmin turvaa kuin hajanainen hampaaton ja erimielinen EU.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *