Rakkauden tielle

Käteinen raha ja pankki- ja kirjesalhaisuus viiään, meitä urkittaan, kytättään ja seurattaan, ostamiset ja kulkemiset tutkittaan ja mainoksiila ohjattaan tyhjänpäivässeen ostamisseen…

Kansat köyhtyy, mutta isoile (pörssiparatiisi)yhtiöille ei lainsäätäjät, verottajat eikä kelat voi mithän isossakhaan maailmassa!

Sota- ruoka- ja lääketeollisuus tappaa ja tuhoaa meitä ja meän palloa.

YK:t käy toimintakyvyttömiksi.

Joko ihmiskunta kääntyy syämmellisseen inhimillisseen ja rakkaudellisen tekemisen virttaan tai ihmiskunta tuhoaa itte kauhniin pallomme.

Huomenta ja kiitos kaikile, jokkon kaikkien ja kenen tahansa pienen ihmisen puolela!

– Hilkka Laronia

Ps. Siis kaikkihan met tuon tiämä, meitä höntitethän ja emmäkä milhän jaksais ponnistaa sielun syvvyyestä tulehvaan tiethoon, meitä höntitethään ja viiäänkö pässiä narussa, meän parasta ei aattele juuri kukhan isokenkänen, non vallan ja rahanahneuden tiellä, siis meän vaikka kansanedustajat. t.samahilkkapien

6 vastausta artikkeliin “Rakkauden tielle”

  1. Mutta eikös se olekin totta että meidän on välitettävä toisistamme, muuten hukka perii ?

  2. Oi niitä aikoja jolloin sai tilipussissa rahana palkan ja tottas se vietiin vaimolle joka hoiteli sitä pankin virkaa.
    Pörssiyhtiöt ovat suurimpia epävarmuuden luojia koko maailmassa.
    Vielä on käteistä ainakin joissakin piireissä ja kolme milliä olis mukava summa kuten Turun saaristossa eräillä.

  3. Kiitos ystävät ja välitämä toela toisistamme Teho ja yhtiöt pillaa kait meän hommia tosi paljon Niilo ja kiitos Kalle ja hallaukset kaikile ja syänmerkit!

  4. Kun tulen täältä maalikylistä ja näen tunturit, niin mielen valtaa jokin tunne jota ei etelässä koe. Lisäksi lapin ihmiset ovat oma lukunsa joita ihailen. Menimme kerran Suvantokylään ja ovesta sisään halusimme kahvit – no emäntä oli lähdössä postin jakoon, mutta näytti kahvipelit ja tarvikkeen ja niin me saimme omatoimisesti vieraanvaraiset kahvit.

  5. Mää e oikke usko että ketään urkkijaa meiän kirjeet ja tilit kiinnostaa.
    Tarvittais 30 miljoonaa urkkijaa että tiiot olis ajan tasalla koko ajan.
    Mun miälestä ku me itte urkitaan omat tiiot ni se riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *