Rokotteensa voi itte valita – vielä

Minua ihmetyttää tuo hätä ja kiihko nuitten rokotusten kans ja vielä enämpi pakkorokotusten haluaminen.

Älkää rakhaat kansalaiset halukko kelheen valtaa mihinkkään ylimäärässiin pakkoihin!!?

Eiköhän jokku YK:n ihmisoikeuekki ole tiukilla kaiken maailman suuntausten ja vallanpitäjien kans, aatelkaapa jos joku hitleri sais päähänsä rokottaa köyhät pois maailmasta, pakolla. Nojoo tuli hitlerkortti, mutta kuitenki, aatelkaa nyt kuitenki.

Kuka teistä tietää, mitä rokotukset on, siis sisältää ja vaikutukset, koska nykyrokotuksista eijjole pitäviä ja pätevästi tietteellisiä tutkimuksia, jos teilä oikeasti on semmosia, laittakaa kommentiksi.

Kaikki rokotteet tullee amerikkalaisilta lääkefirmoilta ja Suomen THL:n pääjohtaja Eskola on, siis tutkikaapa kuka hän ja mitkä tahot häntä on sponssanheet, julkista tietoa.

Enkä sano, että kaikki lääkheet ja rokotukset on pahasta, tutkikaa itte, kaikkia ei tartte ottaa.

No ja joku tuhkarokko, mistä ne kuolleet tietää, ne tilastot on heipparallaa ja ussein ne valitettavasti on ihmisiä, joilon jo paljon saihrauksia.

No mitä hiiskattia mie muka opetan, en ole mikhän viisas vaan tyhmä, mutta jos nämät ihmisten pelottelut ja hyyssäämiset ja pakottamiset ei meitä herätä, mie eppäilen, että meän hyvinvointi on joka mielessä vaarassa.

Nouskaa nyt aikusen ihmisen mittoihin ja rauhottukkaa ja aatelkaa ihan itte asioita, tiedostakaa oma pelkonne.

– Hilkka Laronia

Jaa käyttäen:


13 Replies to “Rokotteensa voi itte valita – vielä”

 1. Ikäihmisille tarjoillaan influenssarokotetta; sain flunssaoireita, yskää jne. Ryyppäsin itse tekemääni kuusenkerkkäsiirappia pari päivää; ryyppy 3x/vrk. Hävisi flunssan alkukin.

 2. Rokotusten ottamatta jättäminen esimerkiksi tuhkarokossa tarkoittaa naapurien lasten hengen vaarantamista, kuten tässä Luodon kunnan tapauksessa voi tapahtua.
  Influenssarokotuksista en ole tautia saanut, vaikka pari kertaa sairastuin, kun oli jo flunssa päällä rokotushetkellä.
  Vanhempien todellista typeryyttä osoittaa, että matkustavat rokottamattoman lapsen kanssa alueelle, missä epidemia riehuu.
  Useimpien rokotusten turvallisuus on vuosien mittaan todettu, joten niistä kieltäytyminen muiden turvallisuudesta pittaamatta on törkeää.
  Ne, jotka eivät hyväksy rokotteita, voivat puolestani perustaa oman ”luomyhypeluulotautisten” tautiriskiasumisalueensa.

 3. Kyllä nyt vedellään aika lavealla pensselillä, kun koplataan yhteen jonkun ”hitlerin köyhyysrokotteet”, amerikkalaisten lääkefirmojen bisnekset, THL:n pääjohtajan mukasuhmuroinnit jne.

  Suomesta on kattavalla lasten rokotusohjelmalla saatu hävitettyä kurkkumätä, jäykkäkouristus, hinkuyskä, polio, pahat aivotulehdukset sekä tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko. Noin esimerkiksi.

  Monet näistä taudeista olivat aikanaan vakava ongelma Suomessakin. Niihin kuoltiin tai ne aiheuttivat vakavia vammautumisia. Jos ei kuoltu tai vammauduttu itse sairauteen, niin jälkitaudit saattoivat aiheuttaa samaa kuin itse varsinainen sairaus.

  Nyt kuitenkin tietyissä piireissä leviää rokotevastaisuus, joka on omiaan tuhoamaan vuosikymmenien saatossa saavutetut tulokset tautien hävittämiseksi maastamme. Lisääntynyt matkailu riskialueille ja näiltä alueilta tapahtuva ihmisten tulo Suomeen lisää riskiä tautien leviämiseen niiden joukossa, joilla ei ole kattavaa rokotesuojaa.

  Itse en olisi valmis ”heipparallaa” -asenteella vähättelemään rokotteiden merkitystä taistelussa epidemioita vastaan.

  Influenssarokotteet voi toki kyseenalaistaa, koska niiden ”osumatarkkuus” kulloinkin leviävään influenssaan on heikohko, mutta jos lähdetään kyseenalaistamaan kaikki rokotteet, niin metsään mennään.

 4. On asioita joissa kansalaisten oma harkintakyky pettää, sitävarten valtion on ryhdyttävä jopa pakkokeinoihin että vältyttäisiin murhenäytelmiltä.

 5. Minä olisin huolissani maahanmuuttajataustaisista jotka tuovat maahamme tauteja jotka saatu kytkettyä jo pois. Edelleen hallitus voi kysyä onko tämä käännettävä muutaman rokotteen jättäneen syyski? Tietenkin juuri tämän vuoksi, koska riski nyt sairastua suurempi rajat auki-politiikan vuoksi aiheuttaa riskin monin kertaiseksi kannattaa asiaa miettiä uudelleen. Meitä ei kuitenkaan ole rokotteita suojaamassa viruksilta joille meillä ei ole mahdollista suojautua eikä hoitaa. Kuka kantaa tästä vastuun. Rokote kannattaisi ensi sijassa antaa maahanmuuttajille ja niille jotka tulevat maahamme. Tarkastellen esim. Monen maan tiukkaa rajavalvontaa näistä perusteista. Kuinka paljon meillä on nyt tuntemattomia bakteerikantoja ja onko meillä mahdollista tulevaisuudessa kantaa tästä vastuu jos ei edes näistä jotka nyt sairastuneet rokotuksesta?
  Se totta, että thl:n kytkökset on näytetty toteen vuosia sitten ja tämän vuoksi on erityisen tärkeä ottaa itse selvää rokotusten haitoista ja niistä.kertovat tilastot. Ei nykyiset pari vuotta vanhat koska tokotehaittakyselyyn tuli muutos ja nyt koko rokotehaittailmoitus mahdollisuus on lopetettu. Tilastoja ei enää tehdä.
  Viisaammat voi miettiä tähän syytä.

 6. Nyt en voi olla kirjoittajan kanssa samaa mieltä. Yleisesti käytössä olevista rokotteista ei ole suuri, vaan jättimäinen tieteellinen pohjatieto käytössä. Ne ovat lääketieteen parhaiten tunnettuja tuotteita. Ne rokotteet joiden kanssa on ollut haasteita, ovat olleet kiireisempiä tuotoksia, mutta yleisen rokotusohjelman tuotteet ovat vakaita kuin peruskallio.

  Siinä eräs kirjoittaja on oikeassa että maahanmuuttajien osalta asiaan ei kiinnitetä huomiota. Sen verran mamututtuja on että joskus tuli puheeksi. Heistä keneltäkään ei koskaan missään kysytty mitkä rokotteet on, eikä kukaan ehdottanut että niitä pitäisi hoitaa.

 7. Minä uskon itseäni viisaampiin rokotusten suhteen ja jotka on koulutuksen niihin saaneet. Enhän minä niistä voi mitään tietää, kun ihan eri alalla ikäni olen ollut.

  Aika kattavan piikityksen jo lapsena olen saanut ja armeijassa annettiin lisää. Joskus viime vuosina oli muistaakseni pakollinen poliorokotus, vai oliko se sokeripala. Jäykkäkouristuspiikki on annettu aina isomman haavan tullessa, kuinka on aina sopivasti sattunutkin. Nyt otin flunssapiikin ensimmäisen kerran, ihan vaan lääkärin suosituksesta. Ei sillä mitään sivuvaikutuksia ollut ja siitä on jo pari viikkoa.

  Kyllä ne rokotukset ovat ihan omia valintoja, mutta ammattilaisten suosituksia. Minä hiukan ajattelen myös kanssaeläjiä, kun on tuota jälkikasvua nurkissa.

 8. Näissä rokotusvastaisissa jutuissa on ilmeisen selvästi kyse minimaalisen joukon kuvitelmasta olevansa muita paremmin selvillä asioista – huuhaa”tieteitäkin” puolustellen.
  Edelleen kyseessä lienee se tunnettu minä itse muista piittaamatta.
  Minusta nämä rokotekieltäjät saisivat maksaa omat ja oman sairastumisen jälkeen sairastuneriden naapurien kaikki hoitokustannukset omasta pussistaan.

 9. Ministeri Grahn-Laasonen vilauttelee että lapsiltaan rokotukset kieltäviltä poistettaisiin joitakin yhteiskunnan etuuksia, esimerkiksi lapsilisä.

  Hyvä ehdotus, toki monien mielestä tulee varmaan väärästä suunnasta. No vaikka näin tehtäisiin löytyisi edelleen varmasti heitä jota rokotuksista kieltäytyisivät harhaisessa uskossaan toimivansa oman lapsensa parhaaksi, muille aiheuttamistaan vaaroista viis veisaten.

Kommentoi