Biovouhotus tulee kalliiksi veronmaksajalle

Uutisissa kerrottiin veronmaksajien pussista maksettavan tukiaisina kolmanneksen biokaasulaitosten kustannuksista. Kun miljoonia maksavia biokaasulaitoksia nousee sinne sun tänne, niin verorahaa palaa taas rutkasti.

Samassa uutisessa kerrottiin, etteivät biokaasulaitokset tuota myyjän lupaamaa määrää kaasua ja toimintavarmuuskin on heikko.

Eli tämä idioottimainen kepulivetoinen hallitus lapioi rahaa vahingollisiin sattumavoimiin tuuleen, aurinkoon ja vielä epävarmaan biovouhotukseenkin.

Eipä tule mieleen, että tämä kepulihallitus käyttäisi energiapolitiikan saralla rahaa mihinkään hyödylliseen.

9 vastausta artikkeliin “Biovouhotus tulee kalliiksi veronmaksajalle”

  1. Kepulit kyykyttää kaikkia muita puolueita . Johtajansa Lenin Sipilä uhkailee ja toimii kuin diktaattoei konsanaan. Rahan siirto kepuleiden taskuun menossa. Kun seuraavassa hallituksessa ei mm näitä olisi niin ne on siipassut leijonan osan rahaa firmoihinsa …

    1. Jos Suomessa olisi oikea tutkiva journalisti, niin hän selvittäisi mille porukalle menee tuulivoimatukiaiset, aurinkovoimatukiaiset ja biovouhotustukiaiset.

  2. Valtiontalouden tarkastusviraston jo vanha arvio tuulivoimatukien määrästä on 3000 000 000 euroa. Kun tuulivoimaa valitettavasti rakennetaan Suomeen koko ajan lisää, niin summa voisi olla vaikka 5000 000 000 euroa.

    Kun lisätään nämä muut idioottimaiset tukiaiset, niin meitä veronmaksajia rokotetaan todella hävyttömästi.

  3. Kaikki eivät välttämättä ymmärrä mihin tämä kepulien tukiaispolitiikka oikein johtaa.

    Jotkut tukivirrat ovat suhteellisen pieniä, joten ne eivät herätä suurta huomiota – pienistä virroista kuitenkin kasvaa suuri joki. Se joki on poissa meidän rehellisten veronmaksajien pussista.

    Siihen biovouhotukseen liittyen pitää ottaa huomioon myös esimerkiksi haketustuki. Kepuleille maksetaan hakettamisesta erikseen.

    Entäpä kuljetustuki – pitäähän se tehty hake kuljettaa jonnekin. Jne., jne.

    Huomatkaa, että Suomi on nyt oletettavasti lyhyen korkeasuhdanteen huipulla – silti Suomi velkaantuu tänäänkin valtavaa vauhtia, kun tuetaan kaikenlaisia huijareita ja pidetään yllä aivan hirvittävän suurta julkista sektoria, joka on täynnä ”vihreitä oksia” poliitikoille.

  4. Sääli miten pilaa bioteknologian maineen tämä. Suomessa on meinaan maailmanluokan teknologiaa siltä alalta, katsokaapas tällainen firma kun Ductor (linkki). Eivät tosin ole veronmaksajien kukkarolla. Heidän jujunsa on tehdä kananlannasta biokaasua paljon tehokkaammin kuin mikään muu maailman järjestelmä tekee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *