Ironman Lahti 2018

Huomenna tuo on Lahdessa ja menen kattoo, kun kiinnostaa minua enemmän, kuin MM-pöhköpallo, jossa suurin osa otteluista on ollut melko tylsiä.

Kovia jätkiä ja mimmejä kun uivat ensin vesijärvessä 1,9 km , pyöräilevät 90 km ja vielä juoksevat 21, 1 km.

Yksi erikoisuus kisassa on Mika Häkkinen, joka ei osallistu varsinaiseen kilpailuun, mutta aikoo pyöräillä muiden mukan tuon 90 kilsan matkan.

5 vastausta artikkeliin “Ironman Lahti 2018”

  1. Noin ei pitäisi tapahtua, nuo näkyy silloin jos kommentoi kirjautumattomana (täällä kun nykyään voi vieras tehdä senkin), eikä niiden pitäisi tulla näkyviin.
    Saisin kyllä poistettua, mutta antaapas olla, niin on ylläpidon helpompi korjata, kun näkee mistä on kysymys.

    Taitaa Tepin ongelmat olla samaa laatua?

  2. Ei mulla ole ollut tuota vielä ainakaan koitin Kommentoida Timon blogia ja eipä se käynytkään noin vaan terv tepivaari

  3. (vastaan saman viestin kahteen paikkaan)
    Tosiaan blogiin VOI kirjoittaja lisätä itse blogitekstiin tuommoisen erillisen kommentointitoiminnon jos haluaa. Se on ihan vain osa leipätekstiä. Toki moderaattori tai ylläpitäjä voi sen poistaa mutta lähtökohtaisesti jos blogaajalla on jostain syystä halua kerätä myös henk koht palautetta, en sitä kiellä. Sekava voi toki olla.

  4. Otin pois tuon lomakkeen nyt pyynnöstä. Kun otat ”Muokkaa artikkelia” ja laitat muokkaustilaksi ”Teksti”, se näkyy tässä kuvassa nyt punaisella ympyröitynä tuo kohta nyt minkä poistin, ks.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *