Suomen raittiususkovaiset ja THL saavat hepulin pelkästä ajatuksesta

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005737327.html

”Ruotsalaislehden mukaan hallitus pyrkii siihen, että alkoholijuomia voi tilata kotiin kuljetettuna Systembolageteista koko maassa.”

Asiaa on jo kokeiltu eikä merkittäviä haittoja ilmeisesti Ruotsissa ilmene.

Meikäläiset puristit ja raittiususkovaiset eivät kestä ajatusta, että ihminen osaisi pääosin itse päättää asioistaan.

13 vastausta artikkeliin “Suomen raittiususkovaiset ja THL saavat hepulin pelkästä ajatuksesta”

  1. Varmaan osaa päättää ja oliskos se systembolagetista tilaaminen järki pohjasta Ruotsin viinan hinnat kun ovat puolet korkeemmat kun Suomen terv tepivaari

  2. Se on kysymys sinänsä, mutta eivät aikaan pelkää koko kansan ratkeamista ryyppäämään siten, kun täällä Suomessa nämä raitttiususkovaiset pienen prosenttimuutoksen takia.

  3. Sori kun olen penseä mutta en näe nykytilassa mitään vikaa. Alkoon pääsee leijonaosa suomalaisia korkeintaan puolen tunnin matkalla. Ja jos todella fiksu ihminen on, kaapissa on aina jotain pahan päivän varalle.

    Mistä tulikin mieleen, omassa kaapissani on kohta 20 vuotta täyttäneitä halvimpia mahdollisia virolaisia viinaputeleita… ajattelin että booliin voi käyttää mutta kun on tullut tehtyä tasan yksi booli viimeiseen kymmeneen vuoteen. Noh, eivät ne lasipulloissa äkkiä pilaannu.

  4. Kyllä soisin postin kuljettavan viinat peräkylille, sinne penikulmien päähän lähimmästä alkosta. Ovat jo muutenkin eriarvoisessa asemassa verrattuna rintamaiden asujaimiin.

  5. Minkähänlainen olisi elinpiirimme jos kokonaan kiellettäisiin kaikki josta joku ei pidä. Minä esimerkiksi en pidä rock musiikista, väkivalta filmeistä, pesäpallosta enkä kokkelipiimästä.

  6. Joku ei pidä naapuristaan koska se onkin punikki/valkonen taikka sitten toinen ei pidä naapuristaan koskapa se onkin homo somali taikka muuten vaan eri värinen kun itse on .
    Aina siihen löytyy syyt jos vihaa kaikkia ympärillään olevaa jotkut ei pidä kalakukosta sen vuoksi kun se onkin savosta .
    Niin se kokkelipiimä on kamalaa terv tepivaari

  7. En näe ongelmaa siinä että Alko voisi toimittaa kotio viinit, eli se on sinänsä hyvä.

    Lähtökohtaisesti vapaa kilpailu on hyväksi mutta Alkon laatu on niin korkea etten haluaisi sitä menettää. Suomessa on vallan erinomainen valikoima viinejä ja oluita.

  8. Kyuun kanssa samaa mieltä… Alkossa on kattava valikoima viinejä ja asiantunteva palvelu… Kannatan viinejä ruokakauppoihin vain siellä missä alkot ovat pitkän ajomatkan päässä

  9. Ryyppäämään, ryyppäämään joka päivä sännätään…
    Taikka sitten ei. Kunvapaus koittaa poistuu yksi syy ryypätä, eli viinan juonti vähenee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *