Tänään alkaa taas se tuhannes maailmansota

Ja sen aloitusta ei tarvitse kenenkään epäillä niin se vaan on näin joka vuosi kestää iltakuudesta n 02 00 yöllä .

Monelle koirulille se on täyttä sotaa kun joka puolella paukkuu taikka vinkuu meillä onkin  ilta kakka siirrettävä n viiteen iltayhdeksästä  .

Seuraavan kerran iraplikka suostuu lähteen aamuyöllä n 03 00 kun suurin ammunta on ohi .

Mutta sellasta se monelle koiralle on tänäkin vuonna seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

12 vastausta artikkeliin “Tänään alkaa taas se tuhannes maailmansota”

  1. Kaikkien pitää tarkistaa toimintavalmiutensa tulipalojen sammuttamiseen. Joskus olen heittänyt hiukan vettä syväkeräyssäiliöihin, koska niitä on naapuristossa palanut. Myös roskasuojia tulee palamaan ja ehkä muutama auto ja autotalli, ei kuitenkaan joka kylässä.
    Ulos ei kannat mennä pommituksen kestäessä ilman turvalaseja.
    Proteeseja saa nykyään halvalla, valtiolta saa tukea tarvittaessa.

  2. Marko se uskaltaa lausua julki eriävän mielipiteensä, Onhan se niin että eipä taida olla maailmassa asiaa josta kaikki olisivat yhtä mieltä.

    1. Joo eikä Markon mulle tarvitse olla mikään joojoo ukko kun Suomalainen äijä isolla Äällä .
      No en ole missään nähnyt että koko kansa olisi samaa mieltä terv tepivaari

  3. Juuri tuossa aamulla kuuntelin radiota, jossa koirakouluttaja/kasvattaja kertoi, että koiran voi kasvattaa sietämään yllättäviä ääniä. Paukkuarkuudesta voi päästä eroon.

    Aika turhaahan tuo paukuttelu toki on ja itse tulen toimeen hyvin ilman paukutteluakin. No naapurusto hoitaa asian puolestani ja saan, halusin tai en, seurata rakettien ampumista.

    Onhan niissä toki komeita valokuvioita seurattavaksi. Pelkät pommit, jotka vain tuottavat ääntä ovat ehkä ne kaikkein turhimmat

    1. Joo mutteipa kaikille koirille kyllä onnistu lainkaan iraplikka on peläytetty pentuna isolla paukulla eikä kyllä tule ulos kun vaan kerran vinkahtaa .
      Ja on niitä koiria itse tullut kouluttettua muutama kappale elämän aikana . terv tepivaari

  4. Joo eipä monikaan mene alueelle jossa on paukuteltu vaikkapa iltakuudesta n 02 00 on sen verran katkuinen ilma jolle astmaatikko esim sanoo jospa mentäs muualle terv tepivaari

  5. On monia ihmisryhmiä joille nuot käryt on aivan sieto kyvyn rajoilla vaikka itsellä ei ole mistään niistä suoraan vaivaa en silti viitsi olla parvekkeella kun maailma haisee sellaselle jossa ruuti on palanut
    Maailma haisee ja ilma on sinisenä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *