Aloitin vapunvieton etuajassa

Simaa ja munkkeja. Syyni viettää vappua, no en tiedä. Mulle tämä on vain kevätjuhla, kun en ole ylioppilas, enkä työväenluokkaakaan kuulu näin opiston artenomina.

Huomenna aattona tulee yksi pariskunta kylään grillaamaan ja viettämään iltaa.

Ilma saisi vain olla lämpimämpi pihalla istumiselle. Lupas huomiseksi noin 10 astetta meille Lahteen.

No, mut näin. Jo etuajassa hyvää vappua blogisteille.

15 Replies to “Aloitin vapunvieton etuajassa”

 1. Noinkin voi käydä mulle ei enää vappu ole oikeasti mitään vaikka paljon olen mukana
  Mutta voihan ne noinkin aloittaa
  Simaa olen hommannut tein itse tuli muuten hyvää pullotettuna on ja toinen jääkaappi täynnä simaa
  tippa leivistä en niinkään perusta mutta tarvikket niihin on kaapissa eikä niiden teko taas leipurin taitoja vaadi terv tepivaari

  1. Ihan hyvä idea lähteä mettään samoilemaan. Siellä ei luultavammin törmää teekkareihin.

  1. No, mä pidän niitä vähän höhlinä, mutt se on vain minun mielipide, eikä siitä pidä kenenkään loukkaantua.

 2. Silloin kun punikit laajamittaisesti marssivat punaisten lippujen kanssa Vappuna, niin minä itsekseni toivoin, että sataisi kusta. 🙂

  No, ei se minua haittaisi tänäkään vappuna.

  Luonto tarvitsisi nyt välttämättä vesisadetta – ihan kunnollista pitkäaikaista sadetta. Ei ollut eilen aamulla korvasienistä hajuakaan, vaikka oikeastaan olisi jo ollut ensimmäisten tiedustelijoiden syytä pistää nokkansa pinnalle.

  1. Mä en ole vielä käynyt korvasienestämässä, mutta kun meen ensi kuussa mökille, niin sitten. Sade tekisi tosiaan hyvää tuon siite- ja katupölyn vuoksi.

  2. Mielestäni on melkoisen matalaotsaista suhtautua toisen vakaumukseen (poliittinen tai uskonnollinen) pilkaten, jopa vihatenkin, samassa yhteydessä omaa aatemaailmaansa ja sen oikeutusta ja ylivertaisuutta korostaen. Tämä on vain oma mielipiteeni, en tyrkytä muille.

   Huomenna nousee kyllä lippu salkoon; onhan suomalaisen työn päivä.

   Noihin vappumarsseihin suhtaudun kriittisesti, kuten kaikkiin muihinkin mielenosoituksiin; se on eräänlaista aatteensa tyrkyttämistä muille, sitä en osaa hyväksyä.

   1. Kalle olenko pilkannut? Mun puolesta jokainen saa viettää vappua miten tahtoo, vaikka marssien!

  1. Seuraavassa hallituksessa on SDP, Kokoomus, Vihreät ja RKP. Koska sama ”arvopohja” nyt näiden puolueiden jäsenet voi osallistua noihin marsseihin, ei kiinnosta minua…eri arvot.

 3. Mutta kerran sattui vapunpäivänä kaksi opiston artenomia istumaan baarissa kaljalla krapulaa parantelemassa. Ohi marssi vappukulkue.. Toinen katsoi ikkunasta ulos ja sanoi kaverilleen: ”Tsiikaa kun työläiset marssii”.

Kommentoi