Hyvää pääsiäistä blogisteille.

Ostin kerralla pääsiäisherkut ja oluet moneksi päiväksi.

Pari kaveria tulee kylään huomenna. Grillataan , olutellaan ja kuunnellaan musaa. Toki hiljaisella, etteivät naapurit häiriinny. Pääsiäisviiniksi ostin pari pulloa sunrise merlottia.

ps. Olen sen verran lapsenmielinen, että ostin ihan itselleni kolme kinder-yllätysmunaa.

16 Replies to “Hyvää pääsiäistä blogisteille.”

 1. Samoin hyvää pääsiäistä.
  Meillä grillataan ja nautiskellaan lämmöstä ja auringosta – sekä vaihdellaan kerärenkaita autoihin.
  Ovat nuo sivutietkin jo sulaneet sen verran.
  Pääsiäismunia on noille pienemmille mukuloille.

 2. Minä juhlin tätä torstaita pitkällä työmatkalla. Noh, vielä sentäs saa matkakorvaukset, eiköhän ensi hallitus nekin poista. Eli tälle pääsiäiselle on varaa se viinipullo vielä ostaa.

 3. Kyuu. Mä laskeskelin rahojani sen verran, että pääsiäisen jälkeen koittaa nälkäkuuri, mutta en murehdi sitä nyt, koska katson että minullakin on oikeus välillä revitellä siinä missä rikkaammillakin.

 4. Hyvää pääsiäistä Timolle ja kavereille kyllä niitä kindereitä voi ostaa aikuinen mieskin ja saa koottavan auton terv tepivaari

 5. Hyvää pääsiäistä Timo!

  Minä tein tänään pientä remonttia kämppään, imuroin ja kävin parissa kaupassa – tietysti polkupyörällä. Huomenna aamulla pitää taas päästä oikeasti pyöräilemään.

  Näin keväällä on pinnisteltävä, että lisää pyöräilymatkaa vähitellen, eikä ahnehdi kerralla makeaa mahan täydeltä – muuten on perse tohjona.

  1. Unohdin mainita hyvän musiikin, jota kuuntelen parhaillaankin tietsikaltani suflena. Edellinen kipale oli Mozartin sinfonia Jupiter. Juuri vaihtui Olavi Virran laulama Lazarella.

   Tätä kirjoitustani lopetellassani vaihtui taas kipale: De Espana vengo zarzuelasta Juutalaispoika (Luna), Montserrat Caballé sopraano ja Barcelonan SO

   Niin, varmaankaan moni ei tykkää musiikista mistä minä tykkään – mutta se on makuasia – eikä siinä ole totuutta ja valhetta kuten on esimerkiksi sotahistoriassa.

 6. Hymyilevä ”kommunisti” toivottaa hyvää pääsiäistä. Varokaa lentäviä russofobiasta kärsiviä trullejä..

 7. Timo, hyvää pääsiäistä, jokaisella on oikeus hemmotella itseään eikä pääsiäinen ole suinkaan kaikkein huonoin tekosyy.

  Iloisaa ja valoisaa juhlamieltä, niin pääsiäisenä kuin muutoinkin.

Kommentoi