Juhannussuunnitelmia

Itse vietän tulevan jussin kotosalla muutaman naapurini seurassa. Kesämökille en nyt pääse, kun nyt on pikkuveljeni perheineen vuoro viettää juhannus siellä.

Kun taloyhtiömme pihagrillissä on puiden polttaminen kielletty paloturvallisuussyistä, niin hommattiin tänään naapurien kanssa kimppaan sähkösavustin. Tarkoitus olisi savustaa kalaa juhannusaattona ja –päivänä.

Jo nyt toivotan juhannusta. Varovasti ja kiireettömästi liikenteessä , sekä vesillä.

6 vastausta artikkeliin “Juhannussuunnitelmia”

  1. Joo kotona vietän jussin päivät hyvät juhannukset kaikille mulla menee sähkö grillin käytössä ja kyllä sillä saa makkaran kuumaksi
    Taikka broilerin fileepihvit valmiiksi
    Jussin päivää Timolle ja muille terv tepivaari

  2. Juu, jussi menee saunoessa ja ribsejä grillatessa perheen kera.
    Onneksi saunasta pääsee järveen näillä keleillä.

  3. Tällä hetkellä olen viime viikonlopun valokuvauskeikasta niin väsynyt että on tuskaa kävellä keittiöön. Voi olla että Juhannus menee nukkuessa. Mutta jos niin ei käy, kyllä tässä puusaunaoptioita vielä muutama on.

  4. Eipä ole mitään isompia suunnitelmia, riippuu hiukan ilmoista. Jos on hyvä ilma leikitään.että ollaan kesämökillä, saunotaan ja grillataan, käydään uimassa jne. Jos on kurja ilma niin vähemmän tehdään edellä olevia. Kyllä hiukan latistaa tunnelmaa tiedossa oleva leikkaus, johon joudun kohta juhannuksen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *