Loppuukohan paukuttelu ?

Nyt on sitten edennyt jatkokäsittelyyn kansalaisaloite ilotulitteiden kieltämisestä kuluttajilta. Keräsi yli 65 000 allekirjoitusta.

No, eipä tuo minua haittaa, jos näin tapahtuu. Pari isoa rakettia ostin viime uudenvuoden aattona, mutta kai sitä voi vuodenvaihdetta ottaa vastaan muutenkin.

Eiköhän kaupunki järjestä ilotulituksen tulevanakin aattona, mutta syrjäseuduilla onkin toisin.

Muistan vielä ajan, kun iso tykkäri(tykinlaukaus) kiellettiin 80-luvun alussa. Sitä ennen isot tykkärit ehti aiheuttaa paljon vammoja joka vuodenvaihde. Muistan vielä lapsuudestani kun sellainen vei naapurin pojalta pari sormea.

 

 

3 Replies to “Loppuukohan paukuttelu ?”

  1. Pärjään itsekin ilman paukuttelua. Perusfilosofialtani en pidä kieltokulttuurista yhtään, sen pitäisi olla viimeinen optio. Valitettavasti ihmisten massiivinen vastuuttomuus räjähteiden äärellä on johtanut siihen että optioita ei ole rutkasti. Sääli.

  2. Hyvä kun ovat rauhoittuneet,siihen entisiin vuosikymmeniin verrattuna,jopa älytöntä_ turhamaisuutta. Myönnettäkööt että toisaalta hyvinkin näyttävää – isommissa piireissä.

    Pienimuotoisuuden ymmärtää. Ei koukuta !

  3. Kyllä sekin voitaisiin hoitaa pelkällä lainsäädännöllä, joitain rajoitteita kaupunkeihin ja muihin asutuskeskuksiin. Koskas ja miten me voimme luoda sitä karnevaalitunnelmaa itsellemme talven pimeisiin öihin. Pitäisikö Suomessa kieltää kaikki, mikä on maailmalla yleisesti hyväksyttyä.

Kommentoi