Takuueläkkeen korotus

Kävin KELAn sivuilla ja kyllä siellä vähän lupailtiin, että maksimissaan 50 euron korotus tulisi vuoden alussa.

Sen lisäksi indeksikorotus kansaneläkkeeseen, mitä ei ole moneen vuoteen tullut.

Kyllä minulle muutamakin kymppi on iso raha, mutta aika näyttää mitä se korotus minun kohdallani todellisuudessa tulee olemaan.

6 vastausta artikkeliin “Takuueläkkeen korotus”

  1. Jep, perässä tulee joku vero tai muu muutos tai jostain muusta nipistäävät. Älä juhli vielä.

    Timo, jos Kokoomus saisi päättää, et saisi mitään vaan kerjäisit kadulla kodittomana kuten Yhdysvalloissa on tapana sairaille, työttömille, konkurssin tehneille ja muille väliinputoajille tehdä. Tälläistä Suomea se Orpon (KOK) puolue ajaisi mielellään.

    1. Kun kokoomus päätti niin takuueläkettä korotettiin. Veroja ei korotettu. Kun kokoomus päätti niin Kelan maksamia sairaskuluja korotettiin. Veroja ei korotettu.

      Kun Urpilainen päätti niin Kelan kulut pieneni eli henkilön itsensä maksama osuus kasvoi. Moni lääke putosi ulos kelakorvauksista. Eläkeläiset kuulemma elää liian leveästi väitti Urpilainen.

      Kelan maksukatto 2014 oli 679 euroa.
      Kelan maksukatto 2019 on 572 euroa. Kokoomuksen jäljiltä.
      Kuten voimme havaita kokoomus leikkasi miinus 107 euroa, ja niin mistä. Kaikkien köyhimpien ihmisten menoista. Ja tätähän kokoomus ei saa tehdä?? Ei kokoomus saa ajatella myönteisesti köyhistä??

      Verojen korotusten vaikutuksia emme vielä tiedä.

  2. Itse sain juuri verokortin ja melkein tonnin verran enemmän saan ensi vuonna lahjoittaa punavihreään pohjattomaan kaivoon.

    Noh, jos se meinaa että vähätuloiset saavat enemmän, kelpuutan.

  3. Henkilökohtaisesti en osaa hahmottaa ”punavihreätä” kaivoa, aiemmin se oli orvokin sininen kaivo ja … . Veroni maksan ja sillä selvä.
    Toisaalta tuohon ”punavihreään kaivoon”, sanoisin, vaikka en puoluepolitiikkaan paljonkaan sekaannu. Sanna Marin kyllä on mielestäni ehkä liikaakin sinne punavihreään suuntautunut. Ei lupaa SDP:lle mielestäni kovinkaan hyvää.

  4. Se on semmoinen sopimus että uusi hallitus tuo aina kaivoon uuden värisen kannen. Eipä siinä sen kummempaa aatetta ole, se on ihan sama kuka hallituksessa on, yhtä paljon typerää rahan hukkaamista ne tekevät.

    Mutta näillä nyt mennään. Eniten vatuttaa se että Tampere nosti kunnallisveroa vain ja ainoastaan lahjoittaakseen kaikki lisääntyvät tulot Venäjälle. Ikävää.

  5. TYöeläkkeen indeksikorotus on 01.01.2020 alkaen noin 1.23 % sanoi Varma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *