Terrori-isku oli lähellä Lahdessa 2017

Islamistiksi kääntynyt kantasuomalainen teini suunnitteli terrori-iskua Lahden MM-hiihtoihin 2017. Poliisi pääsi soluttautumaan suljettuun nettiryhmään, jossa tuo nuorukainen oli keskustellut aikeestaan ja pidätys tapahtui.

 

Lähde : Ilta Sanomat.

12 Replies to “Terrori-isku oli lähellä Lahdessa 2017”

 1. Käytännössä se oli yhtä lähellä kuin lihapullapoika Kimin pieru Pohjois-Koreassa. Joku islamiin hurahtanut kantasuomalainen 17 v poika uhoili netissä ja kasa hörhöjä kannusti ”terroristi iskuun”. Käsittääkseeni tällä henkilöllä ei ollut mitään kättäpidempää. Eli.. pelkkää mölyä. Nyt näistä saadaan raflaavia uutisia.

  Ainut mikä on mielenkiintoista että oikeat islam terroristi tahot otti tähän henkilöön verkossa yhteyttä, se on nykyään näin helppoa, sille me emme mahda mitään.

 2. Iltasanomat=Poliisi kiistää tiedot terrori-iskun suunnittelusta hiihdon MM-kisoihin – uhkaaja oli 32-vuotias humalainen

 3. Tiedä sitten mikä on totuus: Eemeli ja muut, lukekaapa MTV3 tekstiteevee sivu 107.

  1. ”MTV:n Rikospaikka-ohjelma paljasti keskiviikkona, että suomalainen alaikäinen poika oli vuoden 2017 aikaan kääntynyt islaminuskoon ja suunnitteli terrori-iskua hiihdon MM-kisoihin Lahteen.

   Tietojen mukaan 17-vuotias Lahden seudulla asuva poika seikkaili pimeässä netissä. Poika kirjoitti halustaan tehdä terrori-isku ja sai verkossa tukea eri nimimerkeiltä, sekä kehotuksen tehdä isku.

   Poika oli nimennyt mahdolliseksi iskun kohteeksi Salpausselän hiihtostadionin.”

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ea302124-df76-4aaf-aa9e-82c0bacc41a5

   Kyllä Timolla ihan oikeaa median tietoa oli

   Taitaa vaan nämä uutisoinnit laukoa yli minun mielestä.

 4. Juuri uutisissa …Jenkkien tiedustelupalvelu ,,,CIA kehoitti tätä suomalaista tekemään terroriteon eli nämä provosoi,,,näin ne toimii rapakon takana, sitten jos joku tuohon lähtee niin nappaavat kiinni…aikas hullua touhua…voitte katsoa tämän MTV klo 19:00 uutisista netistä.

 5. On alkanut tulla uutisiin ja ”uutisiin”,sellainen eräänlainen viihdesarja
  ” Valehtilijoiden klubi”,aiemmilta ajoilta,jolloin viihde oli tosi viihdettä ja tiettävästi periytyy nykyajan uutismuotoihinkin – uskoa vaiko ei ?

 6. Lahden tavikisat ” Salpausselän kisat” ovat äärimmäisen tarkkaan suunniteltuja ja kontrolloituja. Ei sinne pääse hörhöt kasseineen, ei edes lähelle.

  Olen ollut itse mukana sen erilaisissa suunnitteluryhmissä ja, tuonut sinne satamäärin osallistujia. Isäntä oli silloin Etelä- Suomen Sanomat / Esan Kirjapaino Oy.

  PS. se nimestään huolimatta työllisti yli 1 000 työntekijää konsernissa, jonka tunnetuin pääjohtaja oli Ossi Kivekäs ja, myös perustuslakijuristi.
  Tunsimme hyvin toisemme, koska hän minut sinne palkkasi yhdeksi johtajista.

Kommentoi