Tuunattuja Atrian ”roiskeläppiä”

LIDLissä oli nuo 79 centtiä kappale. Ostin siis kaksi kinkku-ananas pikkupizzaa ja kaksi jauhelihapikkupizzaa.

Lisäsin Lidlin cheddarjuustoraastetta ja sipulia ja jalapenoviipaleita. Uunin 200 asteeseen 12 minuutiksi.

Kyllä nuo minulle pikaruoaksi kelpaa.

7 Replies to “Tuunattuja Atrian ”roiskeläppiä””

 1. Itse en noita roiskeläppiä juuri suosi, jos pakastepitsan ostaa ja täyttää sitä hieman niin on se edes jonkin kokoinen eväs.

  Sinäänsä Kotipitzan kalliit pitsat ei juuri kiinnosta ja näiden eräiden pitsat jotka myy 6 € tuotettaan on silkkaa veronkiertoa ja pimeäntyövoiman käyttöä, joten ei kiitos niitä. Parasta tulee kun ostaa pitsapohjan johon pistää mieleiset täytteet ja uunii, ei siihenkään montaa euroa kulu.

 2. Minä tein iltaruuaksi lämpimiä voileipiä.

  Prisman halpaa ja erinomaista Reissumiestä kaksi puolikasta lautaselle. Sitten niihin voita päälle. Seuraavaksi suuri valkosipulinkynsi siivuina ja puolikas Kotimainen lenkkimakkaraa halkaistuna, toinen puolikas toiselle leivälle.

  Vielä kermajuustosiivut lenkkimakkaran päälle ja mikroaaltouuniin. Kolmen minuuttia puolella teholla ja valmis hyvänmakuinen ateria syötäväksi.

  Siitä Prisman Kotimainen lenkistä lähtee kuori helposti irti ja minusta se on myös hyvänmakuinen.

  Huomenna pitää keittää iso (6 litraa) kattilallinen kaalisoppaa jauhelihalla.

  1,4 kg naudan jauhelihaa ruskistettuna runsaassa voissa.

  Keräkaali pilkottuna.

  Veteen kaksi Maggi Kostilja lihaliemikuutiota. Kun lihaliemi alkaa kiehumaan, niin kaalit sekaan. Sitä odotellessa jauheliha valmiiksi ja sekaan.

 3. Itse en koskaan valmista ruokaa mikrossa, vaan lämmitän entisiä, vaikka tuo juhanin resepti kuulostaakin herkulliselta.

Kommentoi