Niin se taitaa olla.

Järjen ääntä kepulaisen suusta Iltasanomissa=

Julkaistu:

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan mielestä Suomeen on rantautunut amerikkalainen identiteettipolitiikka.
Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen suomi viime päivien julkista keskustelua joulujuhlista, Mannerheim-kuvasta ja sketseistä, puhuessaan Keskustan puoluevaltuuston kokouksessa Kalajoella lauantaina.

– Koulujen joulujuhlia ei saa pitää kirkossa. Professori vaatii opiskelijoita poistamaan Mannerheimin kuvan seinältä. Poliisi saa useita tutkintapyyntöjä vuosikymmeniä vanhoista televisiosketseistä. Kaupunginvaltuusto päättää viedä lihan ja maidon lasten ja vanhusten lautasilta. Sanomalehti päättää ruveta kutsumaan eduskunnan puhemiestä puheenjohtajaksi, Kurvinen listasi.

– Uskon aika monen kysyvän, onko Suomi tullut hulluksi.

Kurvisen mukaan keskustelu osoittaa, että Suomeen on ”rantautunut amerikkalainen identiteettipolitiikka”.

– Siihen kuuluu yksipuolinen ehdottomuus, äärimmäinen poliittinen korrektius, kaikesta loukkaantuminen ja vain yksi ”oikea mielipide. En jaksa uskoa, että tavalliset ihmiset niin kaupungeissa kuin maaseudullakaan haluavat tällaista arkijärjelle vierasta kehitystä. He kaipaavat malttia ja järkilinjaa, Kurvinen sanoi.

Kurvinen penää järkipolitiikkaa, jossa Keskustan tehtävä on tuoda esiin ”järjen ääni”. Se tarkoittaa ”suomalaisen elämänmuodon ja perinteiden puolustamista samalla omantunnonvapautta ja yksilöllisyyttä kunnioittaen”.

7 vastausta artikkeliin “Niin se taitaa olla.”

  1. Sitä minäkin olen ihmetellyt, vaikka en olekaan keskustalainen. Miksi kaikki pitää muuttaa ja vielä taannehtivasti, voitaishan sitä elää eteenpäin nyt ja tulevaisuudessa.

  2. Niin se kepun riviedustaja puhuu, mutta kepun ministerit ovat kovaan ääneen vaatimassa kaiken kriminalisointia.

    Puhe on halpaa, Kurvinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *