Mitäs jos akression tekijä on itse ehdokas

Kun sellastakin tapahtuu eikä vaan yhtä kertaa menin tuossa läheltä tälläistä vaalikoppia ja sieltä ehdokas asteli eteeni ja alkoi paasaan .

Asiaa en viitsinyt kuunnella sanoin vaan ettei vois vähempää kiinnostaa hänpä hairas takkini hiihaan kiini ja naama punasena karjahteli .

Sanoin tuolle irroitappas nyt kouras  no hän irroitti menin siitä kauppahalliin tein ostokseni kun sitten palasin tuo samanen tyyppi rynnisteli eteeni .

Sanoin ettei kiinnosta edelleenkään no häntä otti joku pannuun ehkä rauhallisuuteni hänelle ei sopinut .

Nyt ollaan vaan keskusteltu ehdokkaiden saamasta kohtelusta joka ei ole suotavaa varsinkin kun mennään lähelle ihoa .

Mutta ei se käy toisinkaan päin on varmaan rikos siinä kun äänestäjänkin puolelta .

Hyvää vaali kampanjaa kaikille eikä riidellä ja uhota vaalikentillä kumminkaan puolin seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

11 vastausta artikkeliin “Mitäs jos akression tekijä on itse ehdokas”

  1. Outoa käytöstä. Mä olen nuo vaalikojut kiertänyt kauempaa, paitsi kerran kun oli oikein kenttäkeittimessä keitettyä hyvää hernerokkaa. Lautasellisen söin hyvällä ruokahalulla ja samalla kuuntelin mitä ehdokkaalla oli asiaa.

  2. No enpä tiedä mikä tuolle meni mutta tapahtui tänään Tampereella terv tepivaari

    1. Ehkei kannattaisi mulkoilla vihamielisesti. Tummat lasi saattaisivat peittää. Ja kättä kannattaisi pitää suun edessä, ettei hampaitten kiristely näy.

  3. No enpä tiedä mikä tuolle meni mutta tapahtui tänään Tampereella terv tpivaari

  4. Siltä alkaa tuntumaan mutta joku vois tilanteessa heiluttaa luuvitosta eikä sillä mitään tehdä paremmaksi missään terv tepivaari

  5. Mulle tuli kerran kaupungilla Amnesty Internationalin edustaja pakkosyöttämään ideologiaansa kurkustani alas….Ei meinannut millään uskoa, kun annoin monta kertaa poistumiskehoituksen.

  6. Näitä tuputtajia on ilmestynyt lähes kaikille ryhmille ja niille ei riitä vaikka toinen sanoisi suoraan painu sinne terv tepivaari

  7. Minä kuljeskelen mielelläni kaikilla vaalikopeilla, sillä kannatanhan niitä kaikkia puolueita, mutta toivoisin heidän tekevän synneistään parannuksen.

  8. Joo senkun vaan kuljeskelet on se aivan sallittua kelle vaan mutta tuskinpa ne ehdokkaat synneistään pääsee noilla tempuilla .
    Mutta syyttelemällä äänestäjiä pelkästään saadaan aikaan ääni kato sellasessa puolueessa terv tepivaari

  9. ”Mutta syyttelemällä äänestäjiä pelkästään saadaan aikaan ääni kato sellasessa puolueessa terv tepivaari”

    Saattaisin kokea tilanteen mielenkiintoiseksi omalla kohdallani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *