12 vastausta artikkeliin “Suomi on nuorten MM mestari v 2019”

  1. Oli kova trilleri, kun jenkit tasoitti 2-2 meinasin kääntää jo kanavaa… sitten Suomi nousi taas. Oli upeita kundeja. Näistä kuullaan vielä.

    Sekä näytti siistiltä kun Suomen lippu oli keskellä kullan kohdalla ja hopean kohdalla USA ja pronssin kohdalla Venäjä. Meitä voi olla vähän, mutta me ollaan maailman parhaita!

  2. Upeeta, mahtavaa, Suomi ensin, perässä tulevat jenkit ja slobot. Lätkänuoret nostivat kansallistunnetta monta pykälää, siitä heille suuri kiitos. Suomen sinivalkoinen lippu ja Maamme-laulu, itsenäisyytemme symboolit oli taas hetken maailman mediassa esillä.

  3. Hienostihan siinä kävi ja toi taas kerran lisää näkyvyyttä pienelle maallemme. Mehän olemme maailman parhaita monessa muussa asiassa, kuka sen vaan haluaa myöntää.

  4. Mikäs tää juttu oikein on, kun kaikki lehdet mässäilevät joillakin Havis Amandan alastomista jätkistä- oliko se joku talviuimahyppykilpailu ?

    1. No haavi amandasta en tiedä Suomen nuoret voitti yöllä jääkiekon MM kultaa vangouverissa terv tepivaari

  5. Juuri noin ne pitäisi mennä asia linjalla juhlinta julkisuudessa terv tepivaari

  6. Eivät ne pelaajat ainakaan vielä mihinkään ”haavisen mantalle” ehtineet. Turha syyttää, kyllä se on ollut muuta mureväkee.

  7. Taitaa olla ettei ole kanadasta edes vielä lähdössä no kaippa ne oli Helsinkistä ne haavi mantan uimarit terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *