En ole vähään aikaan käynyt täällä koska..

…läppärini posahti vaikka hyvin se palveli siihen asti, varsinkin kun ostin sen käytettynä pikkurahalla. Naapurin Eikan tietokoneelta tämän laitan.

Nyt on tiedossa vähän käytetty acer, mutta saan sen vasta viikon päästä.

Hyvää alkukesän jatkoa kaikille.

5 vastausta artikkeliin “En ole vähään aikaan käynyt täällä koska..”

  1. Vielä en ole historiassani nähnyt yhtään hyväkuntoista aceria, mukaan lukien paketista vasta otettuja, mutta toivotaan että sinulle päätyy se ihmekappale joka on ehjä.

  2. Minulla on lähes seitsemän vuotta vanha Acer Aspire pöytäkone. Hyvin on toiminut. Koneen avautuminen kestää joskus melko kauan, mutta sekin ongelma johtunee enemmänkin Windows 10-käyttöjärjestelmästä.

  3. Minulla Acer toimi ihan hyvin, mutta jäi vanhaksi tehojensa puolesta. Se olikin halpis Acer Gigantista. Sen sijaan paremmilla tehoilla varustettuun Lenovoon tuli mystinen vika, käynnistyminen onnistui suunnilleen joka kymmenes kerta. Viimeisin eli kunnon vankka Dellin käytetty yritysläppäri on toiminut. muuten hyvin mutta ajoittain wifi -yhyeys saattaa katketa.

  4. Minulla on erittäin hyviä kokemuksia taiwanilaisista Asus miniläppäreistä, olen ostanut niitä melkoisen määrän – niin uusina kuin myös käytettyinä.

  5. Kun muutkin sanoo, sitten minäkin. Meillä oli aikanaan Acer pöytäkone, noin kahden kuukauden ikäisenä siitä halkesi kovalevy. Olihan siinä tietysti takuu, mutta se sitten onkin ihan oma tarinansa.

Kommentoi