En pidä elintasopakolaisista, mutta rasismia en hyväksy

Tänään Bussipysäkillä vahvasti humalassa oleva arviolta nelikymppinen mies haukkui rumin sanoin penkillä istuvan tummaihoisen naisen. Huutaen tälle kovaan ääneen muunmuassa : Kumihuuli, neekeripakolainen, huora näin vähintään. Kun vähän kehoitin miestä asiallisuuteen sanoi mulle:- Ootko säkin joku hyysäri.??!

Olisin vähän argumentoinut, mutta bussini tuli ja muutenkin tuskin viestini olisi mennyt sille kännikalalle perille.

Tuollaisista tapauksista vain persujen vihaajat ja vihreät saavat lisää vettä myllyynsä, eli tuo kännikala pelasi niiden pussiin.

7 Replies to “En pidä elintasopakolaisista, mutta rasismia en hyväksy”

 1. Juuri näin. Eräs James Hirvisaari oli (ja tiettävästi on) tunnettu siitä, että hän ei tämänkaltaisia tapauksia suvaitse lainkaan vaan menee kyllä väliin. Vaikka onkin aikamoinen kriitikko maahanmuutolle.

  Rasismi on paska juttu. Siitä täytyy päästä eroon, koska se vie tilaa myös asialliselta kritiikiltä.

 2. Valitettavasti meillä on omasta takaa marginaalinen joukko ”mulkkuja”, joiden puuhasteluista syyllistetään n. neljännestä kansalaisista.
  Emme kuitenkaan tarvitse myöskään yhtään lisää ”uhriutujia”, jotka käyttävät tällaista oman agendansa ja uransa ajamiseen.

 3. Valitettavasti on älykääpiöitä, jotka luulevat olevansa jotain ”maahanmuuttokriittisiä”. Humalassa tuo vielä korostuu kun estot poistuvat. Harvoin olen itse törmännyt suoraan noin suoraan rasismiin, takana päin kyllä jotkut puhuvat.

 4. Tai lisäys: en ole koskaan tainnut törmätä tuollaiseen ja siksi ihmettelen, kun jossain tilastossa Suomi oli Euroopan rasistisimpia ellei rasistisin maa. Sitä en kyllä usko.

  1. ”Rasismi” ja rasismi ovat kaksi eri asiaa.
   Joidenkin mielestä rasismia on kaikki, mikä ei hypetä noita tulijoita.
   Valitettavasti tuo sakki on suuriäänistä ja saa ällistyttävän paljion perusteetonta tilaa medioissa.
   Sitten on tuo minimaalinen oikeasti rasistinen sakki, jonka tekoset yleistetään muiden synneiksi.

   1. Jälkimmäiset ovat sitä porukkaa, joka ei kännissä osaa käyttäytyä suomalaisiakaan kohtaan. ”Oikeaan rasismiin” en ole minäkään vielä törmännyt.

 5. Vihreitten aivokapasiteteetti ei muuten riitä hahmottamaan, mikä on rasismia ja mikä ei.

  Ei kannata lainata palapeliään vihreälle. Luultavasti runttaa sen pilalle. Änkee väkivaltaa käyttäen siihen muitten palapelien osia ja jos huomauttaa asiasta, alkaa polkea jalkaa ja huudella rasismista.

Kommentoi