Helsinki tuki sadoilla tuhansilla euroilla maksuhäiriöihin ajautuneita maahanmuuttajajärjestöjä

Jopa ulosottoon menneet parkkisakot tuli  maksettua kaupungin toimesta,.

IS

Mitähän jos minä menisin Lahden sosiaalitoimeen pyytämään että maksaisivat 20 000 euron ulosottovelkani tai ainakin osan. Ei onnistuisi.

6 vastausta artikkeliin “Helsinki tuki sadoilla tuhansilla euroilla maksuhäiriöihin ajautuneita maahanmuuttajajärjestöjä”

 1. Halpatyövoimaa haluttu ja jos työllistyy pienellä palkalla, niin tukiviidakko on se elämisen maksaja ja sitäkautta veronmaksaja, mutta samalla vaaditaan veroja alas, niin lopputulos on yhä enemmän velkaantuminen vain työn teettäjä voittaa ja jakaa yhä suurempia osinkoja.

 2. Kyllä heitä pitää tukea. Olen varma jos muutan mm Somaliaan että minuakin tuetaan 🤣

 3. Somaliland development organisation ry’n autoilla ajavien ei kannata maksaa pysäköintimaksuja – helsinkiläiset veromaksajat maksavat mahdolliset parkkisakot.

  **********************************************************************
  https://fins.space/post?id=2000005425307

  27.10.2017

  HELSINKI TUKI SADOILLA TUHANSILLA MAKSUHÄIRIÖIHIN PÄÄTYNEITÄ MAAHANMUUTTAJA¬JÄRJESTÖJÄ – JOPA PARKKISAKOT MENIVÄT PERINTÄÄN
  .
  ”Afrikkalaisten ja eurooppalaisten etujen ajajana” verkkosivujensa mukaan toimiva Afrikkalaisten ja Afrikkalais-eurooppalaisten yhdistys (AFAES) on kerännyt vuosina 2015–2017 lähes 110 000 euron avustukset Helsingin kaupungilta ja oikeusministeriön rikostorjuntaneuvostolta.
  .
  Myös Somaliland development organisation ry todettiin varattomaksi ulosotossa syksyllä 2015. Varattomuuden vuoksi yhdistykseltä ei saatu perittyä 60 euron parkkisakkoa. Sen jälkeen yhdistys on saanut vuosina 2016 ja 2017 vajaan 10 000 euron avustukset Helsingin kaupungilta ja Aluehallintovirastolta.

 4. Olen ollut monessa organisaatiossa auttamassa avustusten saamiseen. On pyydetty 500 euroa, 1 000 euroa, semmoisia summia, joilla on lukuisa määrä ihmisiä tehnyt isoa vapaaehtoistyötä, kulttuuria sadoille, tuhansille osallistujille. Ja niin vaikea on noita summia saada.

  Sitten on hakijoita jotka napsivat satoja tuhansia tehdäkseen jotain sisäpiirikerhoa tusinalle ihmiselle.

Kommentoi