Ketä kuuluisaa henkilöä muistutat, tai olet muistuttanut??

Noin yli kymmenen vuotta sitten, kun olin 40 kiloa hoikempi, moni ventovieras tuli sanomaan baarissa minulle, että muistutan paljon ulkonäöltäni Leniniä.

No, ehkä muistutin, mutta aatesuunta ei ollut sama, kuin edesmenneellä.

Yksi puolituttuni muistuttaa niin paljon Remu Aaltosta, että häntä voi jo tituleerata kaksoisolennoksi.

3 Replies to “Ketä kuuluisaa henkilöä muistutat, tai olet muistuttanut??”

  1. En muistuta ketään ja kotopitäjässä syntyessäni oli yksi jolla sama etunimi joka minulle kasteessa annettiin, niin hän se toinen oli vihainen vanhemmilleni sanoen että nyt meidät sekoitetaan toisiimme. No ikäeroa oli 50 vuotta.

  2. Eräs satunnainen tuttavuus sanoi joskus minun muistutttavan ulkonäöltäni ruotsalaista revyy-taiteilija Povel Ramelia. Olin tästä lapsellisen otettu vaikka Ramel ei ollut mikään kaunis mies. Hauska yhteensattuma sikäli että ruotsalaisen populaari- ja oikeastaan korkeammankin musiikkikulttuurin piiristä suurimmat ihanteeni ovat olleet juuri Povel Ramel ja Evert Taube.

  3. Muutama on sanonut, etten ole suomalaisen näköinen. Suomalaisten geenistö on kuitenkin varsin monipuolinen. Sen näkee siitäkin, että monesti samankin perheen lapset ovat keskenään eri näköiset..
    Sisarusteni joukossa arvelen olevani kompromissi, keskiarvotapaus. Neljältä isovanhemmaltani lienen perinyt kultakin vallitsevia geenejä yhtä paljon.

Kommentoi