Mistä noita juhajolkkosia sikiää?

Helsingin kaupungin sote-johtaja Juha Jolkkonen perää totaalista alkoholin myyntikieltoa Suomessa, niin kauaksi aikaa kun koronavirusepidemia on päällä.

Ainoaksi perustelukseen hän sanoo, että alkoholin käyttö on kasvanut ja kasvaa virusepidemian aikana.

IS

Sehän tarkoittaisi määräaikaista kieltolakia! Pääsiäiset ja vaput on tulossa. Ei tu mittään , ei prkle tu mittään , sanon nyt kuin Rokka uudessa tuntemattomassa. Minä ainakin nousen kapinaan, jos en saa lauantaisia saunaoluita ostaa kaupasta.

6 Replies to “Mistä noita juhajolkkosia sikiää?”

 1. Juopoille pitäisi lainata pandemian ajaksi kumivasara js kallokartta, jotta osaisi kumauttaa oikeaan kohtaan saadakseen rentouttavat unet.

 2. Hesari=Suomessa noin 70 000 lapsen vanhemmilla on päihdeongelma, ja poikkeusoloissa näiden lasten ja heidän vanhempiensa on aiempaa hankalampaa saada apua. Lisääntynyt vapaa-aika ja baarien ja ravintoloiden sulkeutuminen voi lisätä kotona juomista. Sen puolestaan on havaittu lisäävän lähisuhdeväkivaltaa. Näin on koronavirusepidemian myötä käynyt esimerkiksi Australiassa

  1. Kyllä minäkin ymmärtäisin alkoholimyynnin rajoittamisen, mutta en totaalista myyntikieltoa.

 3. Pitäisi kieltää pandemian ajaksi myös tv:n katselu ja viihde välineet kuten tietokoneet ja älylaitteet. Pelkkä pärevalo ja hiljaisuus.

  🤣🤣🤣… eikös tätä harrasteta jo eräissä lahkoissa

 4. Eikö tuota kieltolakia ole Suomessa kokeiltu, huonolla menestyksellä.
  Itse kannatan kannabiksen laillistamista Suomessa. Se on kuitenkin edessä ennemmin tai myöhemmin. Loppuisi ainakin kannabiksen ympärillä pyörivä rikollisuus. Ja onko tuo sen pahempi huume kuin alkoholi? Seurantani mukaan kannabis aiheuttaa paljon vähemmän käyttäjälleen terveyshaittoja sekä sosiaalisia haittoja. Henkilökohtainen ongelma kuulemma, joka on kaikkea muuta kuin henkilökohtainen.
  Jk. Itse en ole koskaan käyttänyt muuta huumetta kuin alkoholia ja siinäkin on ollut nokko.
  Mieleen nousee edessmennyt serkkuni, joka oli vastoinkäymistensä jälkeen melkoinen viinamäen mies. Kun kerran olin hänen luonaan kylässä, hän viinapäissään sanoi vastustavansa jyrkästi huumeita. Näytin, hieman naureskellen hänen totilasiaan ja kysyin mitä tuo sinun mielestäsi on. ”Sekö? Eihän se ole kuin viinaa.”, kuului vastaus.

 5. Joo ja pandemian ajaksi pitää kieltää naiminen tyysti siinä eritteet voi siirtyä mitä kautta hyvänsä
  No eipä nyt kielletä kun ne joista eniten on haittaa luulotautisille
  Mutta vaikka olenkin absoluutti en minä alkoa kiellä niiltä jotka sitä voi käyttää minä en voi Migeeriini vuoksi ter tepivaari

Kommentoi