Tein sienikastikkeen

Kuivatuista suppilovahveroista, jotka viime syksyn satoa. liotin sieniä vedessä, kunnes ne turposivat suuremmiksi: Pannulle muutama viipale pekonia, sipulia, sienet ja kuohukermaa.  Oli ihan törkeän hyvää kesäperunoiden kera.

Tänään pururadalla tuli vastaan mies jolla oli kädessään pussillinen kanttarelleja. Mistä lie löytänyt, kun itse en vielä niitä löytänyt, vaikka olen silmä kädessä etsinyt.

Yksi vastaus artikkeliin “Tein sienikastikkeen”

  1. Se suppilovahvero vaan on joko kuivattuna tai tuoreena uskomattoman maukas sieni.
    Siitä keittoa, kastiketta, muhennosta ja vaikka mitä; ykkösluokan sieni.
    Kantarelli ei kuulu ykkössuosikkeihini, vaan tatit, niistä on vaikka miksi moneksi.

Vastaa käyttäjälle Kalle Pohjola Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *