Suomi-Ruotsi-maaottelu 2020

Kyllä (ammatti-) urheilu näyttää olevan tilaisuuksia järjestäville tahoille kuolemanvakava asia. Tilaisuuksia pitää järjestää vaikka joidenkin ihmisten henki menisi. Olisi varsin typerää päästää maahamme ihmisiä koronapesäkkeestä Ruotsista pelkästään maaottelun varjolla.

Legendaarinen yleisurheilun Ruotsi-ottelu kilpaillaan syksyllä 5.-6. syyskuuta Tampereella Ratinan stadionilla.

************************************************************************************************

https://ruotsiottelu.fi/2020/08/07/sul-ruotsi-ottelu-jarjestetaan-jos-sisarajatarkastukset-ruotsin-ja-suomen-valilta-poistuvat/

SUL: Ruotsi-ottelu järjestetään jos sisärajatarkastukset Ruotsin ja Suomen väliltä poistuvat

Maaottelun pitäisi olla Tampereella 5.-6. syyskuuta. Tapahtuman järjestelyjä ja lipunmyyntiä jatketaan normaalisti siihen asti, kunnes Suomen hallitus ottaa seuraavan kerran kantaa maahantulorajoituksiin.

6 Replies to “Suomi-Ruotsi-maaottelu 2020”

 1. Tämmöiset ”Kallet” munaa nyt kaiken

  Ylilääkäri kritisoi ulkomailta palaavien suomalaisten välinpitämättömyyttä karanteeneihin – vaatii kovia muutoksia ihmisten käytökseen: ”Minua huolettaa tämä trendi”
  1:54

  1. En nyt ihan jaksa ymmärtää, nimeltä kun minut mainitaan, mistä katkeruus minua kuin myöskin eestiläisiä kohtaan kumpuaa?
   Saksalaisten mielipiteen mukaan Eesti ja Suomi ovat kaikkein länsimaisimpia Balttiassa ja Pohjois-maissa.
   Johtuisikohan siitä, että Tallinnassa on tullut joskus esitettyä jotain herrakansaa ja isoveljeä.
   Sanoisin, että eestiläiset ovat hyvinkin oman asemansa tiedostavia ja palaute saattaa ”pläsähtää” helpostikkin omalle nokalle.
   Minä pidän eestiläisistä, Eestin venäläisistä omien tuntemusteni mukaan paljonkin. Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.

 2. Kysymys ei ole niinkään järjestäjien halusta, vaan urheilijoiden toiveista. Urheilijat haluaisivat kilpailla ja tehdä työtään siinä, kuin muutkin työläiset. Ei niitä urheilu-tapahtumia ole ollut niinkään ylenpalttisesti.

 3. Kyse tuskin on vain (ammatti-) urheilijoiden halusta tehdä työtään – ja ansaita palkkaansa. Urheilu on olut jo pitkänaikaa bisnestä suurelle joukolle ihmisiä. Kuvassa on mukana myös suuri joukko ihmisiä, joille urheilutapahtumien seuraaminen paikanpäällä on tärkeää. TV:n välityksellä he näkisivät tapahtumat paremmin, mutta se ei heille kelpaa.

  Jos Suomi-Ruotsi-maaottelu tänä vuonna todella toteutuu, niin tamperelaisten turvallisuutta ajatellen olisi suotavaa, että ruotsalaiset katsoisivat ottelun TV:n välityksellä.

 4. Haluaisiko Suomen hallitus varmistaa, että odottavissa oleva toinen aalto lokakuussa todella tapahtuu?

  Asukalukuun suhtautettuna Ruotsin sairastumisluku 250 vastaa Suomessa lukua 125. Sairastuvuus Ruotsissa on vielä seitsenkertainen Suomeen verrattuna.

  **********************************************************************************
  Hallitus väläytti Ruotsia koskevien matkustusrajoitusten poistoa
  ,
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ace655b6-0cbc-41fb-9743-2e6f330b6dbc
  .
  Ruotsin koronaluvut ovat laskeneet, mutta ovat edelleen huomattavasti esimerkiksi Suomen lukuja korkeammat.
  .
  Ruotsin koronaluvut ovat laskeneet heinäkuun aikana merkittävästi. Heinäkuun alussa uusien tapausten seitsemän päivän liukuva keskiarvo oli lähes tuhat tapausta päivässä, mutta heinäkuun viimeisenä päivänä luku oli 205. Elokuun ensimmäisellä viikolla seitsemän päivän liukuva keskiarvo on ollut 250:n molemmin puolin.

Kommentoi