10 Replies to “Niin ne osat vaihtuvat kun korona iskee”

 1. Make Mexico Great Again ja isompi muuri!
  Kohta käy niin että meksikolaiset aseistaa lisää rajajoukkojaan ja korottavat ja parantavat pohjoismuuriaan Yhdysvaltojen rajalla. Sairaat jenkit änkee nyt Meksikon suuntaan.

  Taisi osua Trumpilla pilkka omaan nilkkaan…

  Koronavirus käänsi asetelmat päälaelleen Yhdysvaltain etelärajalla – teitä tukkineet meksikolaiset vaativat amerikkalaisia pysymään poissa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006454741.html

 2. Oletan, että sitten kun jenkkilässä koronaepidemia on jo ohitse, niin se jyllää voimakkaasti Meksikossa ja muualla latinalaisessa Amerikassa.

  Sitten olisi ”Trumpin muurille” käyttöä.

 3. Venäjän ongelmat on kesään mennessä Suomen ongelmat kun hallitsematon rajojen ylittäminen tänne länteen alkaa… se on osa Venäjän juonta, sitten heidän tänne tulleet pyytää apua emämaalta ja lain mukaan he sitä saa. Syntyy itä-Suomeen joillekin alueille jäätynyt konflikti. EU on polvillaan ja jenkit kakoo virusongelmissaan… Venäjä saa touhuta rauhassa. Ketään ei tule kiinnostamaan kuinka Suomen käy koska emme ole Nato maa. Viro tippuu taloudellisesti kivikaudelle massaturismin ja kaupankäynnin kadottua lähes tyystin.

 4. Ja kaikille tosikoille tiedoksi…. kunhan sanoin näin, mutta näinkin voi käydä. Nyt voi käydä mitä vaan.

 5. Yhdysvaltalaisen tuskin kannattaa paeta koronaa Meksikoon. Tehohoitoa hän ei ainakaan saa. Luulenpa, että jo viikon päästä tilanne Meksikossa on sama kuin Espanjassa.

  **************************************************************
  https://www.aljazeera.com/news/2020/03/mexico-government-pressure-coronavirus-response-200316210710906.html
  17.3.2020

  Mexico’s government under pressure over coronavirus response

  Mexico’s health system, already strained and underfunded, may not be equipped to cope with the pandemic.

  1. Mutta Trump sanoi viruksen katoavan pääsiäiseen mennessä, kyllähän tälläistä ylilääkäriä pitää uskoa 🤹🤣😂

 6. Ero on tällä hetkellä varmasti suuri. Kyseessä ovat vain testeillä vahvistetut tartunnat. Meksikossa hoitokapasiteetti on alhainen – niin taita olla myös testauskapasiteetti.

  ***********************************************************************************
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006454741.html

  Perjantaina todettujen tartuntojen määrä oli Yhdysvalloissa jo 85 604, kun taas Meksikossa tartuntoja oli todettu vain 585 kappaletta. Kyseessä ovat vain testeillä vahvistetut tartunnat, mutta tästä huolimatta ero naapurimaiden välillä lienee huomattava myös todellisuudessa.

  *
  P.S.
  Trump on luku sinänsä .. (Sanotaan, että jokainen kansa ansaitsee sellaisen hallitsijan kun sillä on – pitääköhän se aina paikkaansa?)

 7. Yhdysvalloista Meksikon menevät satavat olla merkittävältä osin latinoita. Työttömyys pomppasi pilviin koronan vuosi – 3,3 miljoonaa uutta työtöntä viikolla 12.

  ***************************************************************************************
  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006454747.html

  Yksi kuva näyttää, kuinka työttömien määrä räjähti Yhdysvalloissa – Ekonomistin mukaan todellisuus on vieläkin ikävämpi

Kommentoi