USA – vasemmistolainen terrori

obama-trumpTrumpin tuleva uudelleenvalinta vaarantaa USA:n yhteiskuntarauhan.  Barack Obama on varoittanut omaa puoluettaan siirtymästä liikaa vasemmalle, minkä jotkut näkevät huonosti verhottuna tukena hänen entisen varapresidenttinsä Joe Bidenin presidenttiehdokkuudelle. Biden kuuluu nimittäin demokraattien maltillisempaan siipeen, kun taas Bernie Sandersin kaltaiset sosialistipoliitikot kuuluvat sen radikaalimpaan äärivasemmistoon. 78 -vuotias Sanders luonnehtii itseään demokraattiseksi sosialistiksi, mutta osa hänen kampanjatyöntekijöistään on täysiverisiä kommunisteja. Mediayhtiö Project Veritasin salakuvaamissa videoissa Sandersin kampanjalle työskentelevä kenttäorganisoija Kyle Jurek kuvasi itseään anarko-kommunistiksi.

Jurek kertoi, että jos Donald Trump valitaan toiselle kaudelle, ”kaupungit tulisivat palamaan” vasemmiston lietsomissa väkivaltaisissa joukkomellakoissa. Hän puhui avoimesti vallankumouksen vastustajien tappamisesta ja poliittisesta terrorista niin konservatiiveja kuin ”taantumuksellisia liberaaleja” vastaan. Hän kannatti Trumpia äänestäneiden ”fasistien” lähettämistä gulageihin ”uudelleenkoulutusta” varten. Jurek on historiallinen revisionisti, jonka mukaan Neuvostoliiton gulagit eivät olleet niin pahoja kuin ”CIA on ne kuvannut”.

9 Replies to “USA – vasemmistolainen terrori”

  1. USA on täynnä sekä oikeisto että vasemmistohörhöjä joiden puheet voi jättää omaan arvoonsa ja joilla ei ole merkitystä. Tekoihin yleensä ovat ruvenneet äärioikeistolaiset hörhöt.

    1. Kommunistien jäljiltä on enemmän kuin 100 miljoonaa murhattua, joukkomurhattua, kuoliaaksi kidutettua, kuoliaaksi raiskattua, tahallaan nälkään murhattua, jne.

  2. Business Insider=

    All of the extremist killings in the US in 2018 had links to right-wing extremism, according to new report

Kommentoi