9 Replies to “Aamulehti”

 1. Tein jutun perusteella kirjelmän Postin vastaavalle johtajalle ja päätoimittaja Jussi Tuulensuulle. Jakajien puutteen voi jotenkin tilapäisesti hyväksyä, mutta ei sitä, että netissä ei saa enää ilmaiseksi tietoa piirin jakelutilanteesta, vaan joutuu jonottamaan maksullisessa palveluksessa. Ja että vielä pitäisi kirjautua Oma posti-palveluun tunnistetiedoin. Ei käy. Vastuussa on Aamulehti, joka on palvelun ostanut Postilta. AL on vastuussa siitäkin, että paperi riittää painokoneessa, ei minun siitäkään pidä valittaa paperintoimittajalle.

 2. Myöhässä Aamulehti oli lähes koko viime vuoden siksi lopetin tilaamisen terv tepivari

 3. Viimeksi kun tuli Aamulehti niin se jakelu näytti alkavan vihdoin toimia. Sitä ennen tuli milloin tuli, ei tullut usein edes myöhässä ja joskus oli jätetty vaan pääoven eteen pino lehtiä. Eli nyt kun se juuri alkoi jotenkin pelata niin sehän piti tietysti kilpailuttaa. Sama koskee muitakin kilpailutuksia: vaikka yritys säästää ehkä muuutaman lantin, niin uudella yrityksellä on pakka levällään kuukausikaupalla ja asiakkaat kärsivät. Sitäkin pitäisi miettiä, jos aikoo kilpailuttaa.

  Nyt ei tule kuin viikonloppu Hesari ja hyvä on ollut niin.

 4. Ei ole kovin suurta eroa, lehti tai lehdet kannetaan kuten ennenkin. Arkisin ne ovat laatikossa kello 11.00 mennessä ja viikonloppuisin kello 06.00 mennessä. Se on sitä todellisuutta täällä mettäkulmilla, mutta hyvin on tultu toimeen näinkin.

 5. Meillä on ”onni” asua varhaisjakelun äärikulmalla, siis jakolenkki alkaa täältä, ei voi olla ympyrälenkki koska noita järviä on niin paljon siinä välissä.
  Em seikoista johtuen, vakijakaja rojauttaa lehden laatikkoon melko tarkkaan 01.45 – 02.10.
  Tuli se lehdykkä milloin tuli, ei nykyisellään haittaa kun ei ole sellaisia töihin lähtöjä sun muita.

 6. … mutta koettakaas ottaa yhteyttä jakeluongelmissa netissä tai puhelimessa- se on muuttunut maksulliseksi ja nettipalvelu ei toimi kuin ”omapostissa”- ei Aamulehdessä.

 7. Juuri jakelussa Aamulehti töpeksi liian kanssa eikä se varmaan tuolla mene parempaan suuntaan
  Hyvä jos se paranee huonoin aika kun minulle tuli Aamulehti oli klo 11,00 mikä Aamulehti silloin ilmestyy terv tepivaari

Kommentoi