Ei mennyt täysin läpi asuntotarkastus

Lahden Talot OYn määräikaistarkastus. Vaikka siivosin ja jynssäsin 3 päivää, niin huomautettavaa oli. Tarkastajat kuitenkin antoivat armon käydä oikeudesta koska olen asunut tässä melkein 11 vuotta, niin hyväksyivät asumisen jäljet pitkäaikaisjälkinä . Siksi tarkastaja sanoi että minulle tilataan perusteellinen siivousurakointi jonka Lahden Talot kustantaa.

8 vastausta artikkeliin “Ei mennyt täysin läpi asuntotarkastus”

  1. Ainakin lieden putsaamiseen saattaa mennä aikaa, kemikaaleja ja menetelmiä.

  2. Liesi on ookoo koska se vaihdetiin puolivuotta sitten, mutta liesituulettimen ympäryksestä seinustoilta en saanut keltaista rasvaa pois, vaikka kokeilin mitä lianräjäyttäjää.

  3. Itse jynssäsin parin viikon ajan kun muutimme pois VTS vuokratalosta. Putsasin lämpöpatteritkin irrotettavien ritilöiden alta. Asumisen jälkiä jäi kyllä, kengistä tulleita jälkiä eteisen seinään ja tapettikin vähän repesi kun sinitarraa poistettiin lapsen huoneesta. Ei tullut lisälaskua.Tulisipa joskus siivottua asunto samalla tavalla vaikka ei ole muuttamassa!

  4. Loppusiivous on joka tapauksessa aina muuton yhteydessä tuskaisin homma. Paras tapa on pitää huusholli päivittäin kutakuinkin kunnossa niin, että pienellä varoituksella vieraatkin ovat tervetulleita.

  5. Meillä on vieläkin viimeisen muuton.jäljiltä ( Yli 30 v ) avaamattomia muuttolaatikoita tuolla ulkovarastoissa. Ei aavistustakaan mitä niissä on, ei kai kovin tärkeätä.

  6. Pitää tunnustaa, en ole oikeasti siivonnut moneen vuoteen.
    Rakas vaimoni siivoaa päivittäin, eikä koskaan ole suursiivouksen tarvetta.
    Hän on myös suunnitellut ja piirtänyt kaikki talomme, minä vain rakennan! 😉

  7. Tuotaloppusivousta sitten äytetään kepulointina
    Kunasuntomenee viikon ssällä täyteen remontiin mikä voi vaatia silloin siivousta
    Sitten kun kokotalo menitäys remonttiin vaativat sivouksen no siinä vasta järjen ruusuja mutta laki edellyttää siivouksen
    Vakka asunto jo seuraavana päivänä onkin pölyn peitossa no hulluja nuot roomalaiset sanoisin terv tepivaari

  8. No muutimme loppusiivottuun jossa oli asunut 8 vuotta uudesta alkaen kaksi eläkeläistä. Sanottavaa riittää ympäriinsä sillä loppusiivouksen oli tehnyt asukkaiden lapset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *