15 vastausta artikkeliin “Koronapassi”

  1. Paljonhan siitä puhutaan ja kirjoitetaan. Minusta sen hyötyjä ei ihan oikeesti osata perustella.

    1. Hyödyt ovat siinä, että ihmiset saadaan osittain liikkumaan ja kaupallinen ja kulttuuritoiminta pääsee tienaamaan pitkästä aikaa.
      Se on mielestäni parempi vaihtoehto kuin kaiken sulkeminen, mikä olisi se toinen vaihtoehto pandemian levitessä nyt kiihtyvästi.

      1. Kyllä se ainoa oikea tapa on sulkea paikat nyt ei ole aihetta huomioida vaan tienaamista
        Itse en osta kun ruokaa sitä ilmanei tule toimeenpitkään terv tepivaari

    2. Jos sinun pankkikortti mm liitetään siihen systeemiin niin olet systeemissä …. poistuuko se ikinä. Käteistä ei saa mielellään enää käyttää,,

  2. Olen aika skeptinen kun henkilöiden asioita / terveyttä aletaan vahtaamaan. Nythän mm isoissa kaupungeissa aletaan 3D kuvaamaan rakennuksia, eli jos joku on kotonaan rakennellut asuntoonsa tai pihamaalle jotain ilman rakennuslupaa tulee käsky oikeuteen ja sakko.

    1. No nyt taitaa ”herra suppari ” hieman oikoa näitä juttuja. Missä on kerrottu, että koronapassi tai terveystiedot yhdistetään pankkikorttiin ??? Ja missä on kerrottu , että niitä vahditaan. Eiköhän tarkoitus ole se, että tiedot voi itse kukin esittää pyydettäessä. Ja eiköhän pankkisalaisuus jo estä tuollaisen. Ja mitä tulee noihin 3D-mittauksiin niin eihän niitä asuntojen sisälle voida tehdä. Kannattaa lukea ihan sana sanalta mitä niillä haetaan. Luvattomat ulkoiset rakennelmat tosin tulee esiin. Mutta missä on kerrottu, että siitä tulee välittömästi kutsu oikeuteen ja sakko ??

        1. Tyypillinen savolainen vastaus..Luen kyllä uutiset muttei niissä ole moisista kerrottu joten vastaapa kysymyksiin tietolähteistäsi..

  3. Koronarokotuksethan pitäisi jo nyt näkyä omakannasta. Sitä kautta varmaan voitaisiin se passi tehdä.

  4. Baarissa tai konsertissa käyminen ei ole niin kriittinen asia etteikö siihen voisi pistää jotain rajoituksia. Kuten koronapassin.

    Eipä tässä kuitenkaan kenenkään perusasioiden hoitoa oltaisi estämässä.

    Luulenpa silti että myöhässä ollaan. Tässäkin asiassa. Vaikka Norppa hyvin toteaa että data on, mutta juridiikka + koodaus + julkisen it-osaamisen ala-arvoisuus – ei onnistu.

  5. Koronapassi on taas tiistaina tarpeellinen, varsinkin keskiviikkona kun palaan Suomeen Eestistä. Vältän nämä nenänronkkijat ja se on hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *