13 vastausta artikkeliin “Mitä nimitystä enää saan itsestäni käyttää, kun olen suomenkielinen ja Suomessa syntynyt”

  1. Olet kaikkeen syyllinen hetero suomalainen mies, joka on vastuussa kaikesta muiden tekemästä historian alusta alkaen.

  2. Hallitus hyväksyi about vuosi sitten intersektionaalisen tasa-arvon uudeksi tasa-arvon määritteeksi. Sen mukaan Helsingin alueella syntynyt suomalaisen narkkariäidin poika on etuoikeutetumpi kuin Helsingin alueella syntynyt irakilaisen lääkäriperheen tytär.

    Joten olet nähtävästi etuoikeutettu valkoinen heteromies, jonka kuuluu ruoskia itseäsi niin kauan kuin sokeri suussa sulaa esi-isiesi syntien tähden (niin kuin muuuten minunkin).

  3. Niin, käytä sitä nimeä ”valkonen etuoikeutettu”. Ja muista lisätä ”anteeksi” aina kun sanot jotain.

    1. Täysi Persu jos anteeksi pyytelet, näin eräs näillä blogeille päättelee varmasti ja eräs stalkkaa aamuyöstä mitä sanoit mirristä, vaikka moni muu ajattelee sen erilailla 😎👍

  4. Savolaispoika se heittelee ikiteininä tuota ”lontoota”.
    Enpä oivaltanutkaan, että tarinointini Mirristä ärsyttää noin perusteellisesti ja se, että herään aamuisin en aamuyöstä.

  5. ”Kokoomus-johtaja Kai Mykkänen ”kantasuomalainen” sanan käyttö oli virhe.” Uusi Suomi twitter.

    Uuden Suomen puolella epäillään, ettei Petteri Orpo pääse Voguen kanteen vaikka kokoomus luopuikin ”kantasuomalainen” sanan käytöstä.

    1. Ehkäpä pitää käyttää sanaa ” irtolainen ” niin se ei loukkaa ketään 😅

  6. Oleellista on huomata, ettei esimerkiksi suomalaisesta tule virolaista, vaikka saisi Viron kansalaisuuden. Sama tietysti päinvastoin. Koskee myös esimerkiksi somaleja, venäläisiä, jne.

    Sanaa suomalainen ei siten saisi käyttää vaikkapa somalista.

  7. Niin, nytkin kun lähi-idästä tulleet puukottelee ja riehuu mm Helsingissä niin puhutaan ”helsinkiläisistä nuorista”…jos minä muutan Lontooseen ja riehun siellä niin tuskin puhuttaisiin ”lontoolaisesta riehujasta”,,,,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *