Tuopin hinta Lahden matkustajasatamassa

Naapurin Kalle kävi eilen siellä teerenpelin ravintolalaivalla ja oli 0,4 l oluttuoppi maksanut 9 euroa. Minulta olisi jäänyt ostamatta. Mielummin hakisin s-market mascotista pari viileää oluttölkkiä ja menisin pikku-vesijärven rannalle nauttimaan ne. Taitaa nyt ravintoloitsijat paikata korona-tappioita roimilla hinnankorotuksilla. Viimeksi pari kesää sitten kun kävin sataman Teerenrannassa niin onnenpekka- olut maksoi muistaakseni 5,50 ja nyt varmaan kympin.

5 vastausta artikkeliin “Tuopin hinta Lahden matkustajasatamassa”

    1. Eikä edes 0,5 l vaan onneton 0,4 l. Joissain paikoissa maksaa 0,36 l sen 8€ ja sakki kantaa pöytiin (tuoppeja) 😅

  1. Katsoin lauantain tv2 ”Olohuone”-ohjelman Vesijärven rannasta Teerenrannan kyljestä. Olisi siinä mennyt kyllä monta tuoppia väärän kurkkuun katsellessa sitä touhua, miten ohjelma Lahden paraatipaikkaa ja Lahtea muutenkin esitteli.
    Ikänestori Reijo Salmien, Mato Valtonen, sekä Jimmy Tenor höpisivät ja vinkuivat epäonnistuneella tekniikalla jotain käsittämätöntä puutaheinää Lahdesta.
    Sataman kuvakulmista ei saanut mitään selvää, jos ei tuntenut paikkoja. Lahden korkeatasoinen kulttuurielämä edes lähihistorioineen jäi täysin sivuun.
    ”Lahtelaista” sen pitäisi olla ( Lahden Sininen ).

  2. Lahdesta on muistot lähinnä armeija-ajalta. Kunniakas ratsujääkäri henkeen ja vereen. Linja-autoasemaa vastapäätä oli kuppila mihin tuli aina poikettua viikonloppulomilta palatessa. Kerran meni tiukoille. Ilmottauduin kello 00.00

    Toki olen muutenkin poikennut, kun Lahti on alueen keskuskaupunki, mutta Tampereelle muuton jälkeen, vuosi 1978, vähemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *