Totuus USA:n vaaleista

Paljon profetointia harrastava Jouko Piho kertoo palstallaan verkossa kuinka ne USA:n vaalit oikein kävivät.

Jouko Piho:

Profetiani Trumpin virkaanastujaisista 20.1.2021 oli oikea

Ilmoitin etukäteen, että Trump jatkaa presidenttinä ja että hän vannoo virkavalansa 20.1.2021.

Virkavalan vannoi tänään kuitenkin Joe Biden.

Monien mielestä erehdyin ja olen siis väärä profeetta.

Paitsi että en ole väärä profeetta.

Jumalan ensisijainen suunnitelma oli nimittäin asettaa Trump virkaan 20.1.2021, ja niin olisi käynytkin, jos Yhdysvaltojen tuomioistuimet olisivat toimineet oikein eli jos ne olisivat edes ottaneet lukuisat syytteet käsittelyyn. Näin korruptoituneet ja pelotellut tuomarit estivät oikeutta tapahtumasta ja vaalivilpillä ”voiton” saanut Biden asetettiin tänään virkaan.

Myös Kongressi perääntyi eikä sielläkään löytynyt tarpeeksi kannatusta vaalipetosten tutkintaan, joten Kongressi äänesti 13.1.2021 Bidenin ”voittajaksi”.

Kun näin kävi, niin monien eri ihmisten pelkuruus ja petollisuus yhdistettynä patologiseen Trump-vihaan aiheutti sen, että tämä ihmisten syntinen toiminta esti Jumalan tahdon toteutumista, joka olisi ollut Trumpin asettaminen virkaan toiselle kaudelleen 20.1.2021.

Mutta kun näin kävi, niin Jumalalla oli tilanteen varalta suunnitelma B, joka tulee toteutumaan tämän kevään aikana. Tämän varasuunnitelman mukaan Bidenin vaalihuijaus tullaan paljastamaan niin selvästi ja aukottomasti, että edes valtamedia ei pysty sitä enää kiistämään.

Kun näin tapahtuu, Biden joutuu syytteeseen vaalipetoksista ja myös maanpetoksesta, koska hän ja Demokraattinen puolue vehkeilivät ”voiton” Bidenille yhteistyössä ulkovaltojen, kuten Kiinan, Saksan ja Italian, kanssa.

Sen jälkeen Trump vannoo virkavalansa ja jatkaa presidenttinä.

Profetiani oli siis oikea. Vain päivämäärä muuttui, koska monet ihmiset vastustivat Jumalan suunnitelmaa ja valitsivat mieluummin vääryyden eli vaalien törkeän varastamisen Trumpilta Bidenille.

Oikeus ja oikeudenmukaisuus tulevat siis lopulta voittamaan ja Valkoisen talon isäntänä jatkaa oikea mies, jonka Jumala on siihen tehtävään valinnut ja valtuuttanut.

9 vastausta artikkeliin “Totuus USA:n vaaleista”

 1. Salaliittopellet uskovat omiin satuihinsa eikäsille voi mitään millään tosiasialla.
  Säälittäviä ovat nuo uskontohihhulit, jotka vetoavat ”jumalaan” todistaakseen omat satunsa todeksi.

  1. Näihin uskontohihhuleihinuskovat lienevät paljoltimsitä samaa sakkia, jotka uskovat TV:n ”astral-meedioihin”…

 2. Minäkään en usko että Biden on kauaa virassa. Vaalihuijaus tullaan paljastamaan.

  1. Sokeat trumppeliuskovaiset odottavat ”messiaan” tuloa vastoin kaikkia tosiasioita.
   Vaalihuijausta yritti trumppeli pelleineen, mutta persiilleen meni joka suhteessa – onneksi.

 3. USA:ssa on pitkään julistettu profetiaa, että maassa piileskelevä ”varjohallitus” junailisi taustalla niin, että Trump kukistuisi.

  Seuraisi sisällissodan tapainen tilanne, jonka jälkeen ”ilmestyskirjan peto” Obama nimitettäisiin presidentiksi ilman vaaleja.

  Ennustetaan ”varjohallituksen” tekevän aseellisen hyökkäyksen hallintoa vastaan.
  (Jos tällainen taho on, niin varmaankin juuri se teki murron valtion tietojärjestelmiin agenttiensa avulla.)

  Baba Vanga ennusti neljännesvuosisata sitten afrikkalaistaustaisen tulevan valituksi presidentiksi ja hänen olevan USA:n viimeinen presidentti.
  Mutta Valkoinen talo ei ole välttämättä hänen hallintopaikkansa.

  1. Jos tuollainen ”varjohallitus” on, niin Steve Bannonin (Trumpan aiemman avustajan) naamasta päätellen rohkenisin olettaa hänen kuuluvan ”varjohallituksen” sakkiin.

 4. Pimeää porukkaa. Noita ”profetioita” on julistettu iät ajat. Milloin kukakin on ”antikristus”. Porukka odottaa maailmanloppua. Samantapaista on myös Iranin islamilaisen hallinnon parissa oleva usko ”mahdin paluuseen”. Mahdi on jonkinlainen messias ja kun hån tulee niin islam voittaa. Asian edistämiseksi Jerusalem on ensin ”vapautettava” eli tuhottava Israel. Siksi Iran hivuttaa lonkeroitaan Israelin naapurimaihin.

  Pihon selitykset ovat aika uskomattomia: Jumalan tahto ei toteutunut, siksi Jumala joutuu tekemään uuden yrityksen. Rima putosi ensi hypyllä, ei taida Pihon jumala olla kovinkaan pystyvä kun muutama ihminen universumissa pystyy estämään hänet.

Kommentoi