Merkel, Macron ja Purra

Saksa ja Ranska haluavat välttää vuoden 2015 kokemukset: Afganistanin pakolaisia pyrittävä auttamaan lähellä lähtö­maata, sanovat Merkel ja Macron tämän päivän Hesarissa.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008198245.html

Miten musta tuntuu, että joku Seinäjoella valittu naispoliitikko sanoi jo eilen saman asian. Mutta siitä nousi kamala älämölö niiden keskuudessa, joiden intresseissä on  rahdata lisää reippaita nuoria miehiä Suomeen.
Kabul lentokenttäJotkut matkustavat säästöluokassa – Kabul

39 vastausta artikkeliin “Merkel, Macron ja Purra”

 1. Ja kuvassa näkyy olevan miehiä – jättävätkö naisensa?

  1. Suomessa ollaan huolissaan naisten asemasta Afganistanissa.
   Silti halutaan ottaa tänne nuoret miehet, sotilaskarkurit, jotka jättävät naiset ja lapset kauhun keskelle.

  2. Poikamiehia. Varatut on Talibanissa.

 2. Sorry, en heti huomannut tätä blokia kun menin avaamaan samasta aiheesta omani.

 3. Talibanien tiedottaja ilmoitti tänään että naisten ja tyttöjen oikeudet tulevat tapahtumaan sharia-lain mukaisesti. Mitähän tuo käytännössä sitten tulee tarkoittamaan, en tiedä ??

  1. Siis burkhapakko, pakkoavioliitot, ruoskimiset ja murhaamiset tulevat jatkumaan entiseen tapaan.

   1. Eli ”roolileikit”, ”leluavioliitot”, ”S&M pornoa” sekä ”likvitoinnit”, sehän on yleiskivaa….kulttuuria, kulttuuria 🦾👽

 4. Eihän nämä naisen oikeudet Suomessakaan ole itsestään selviä vieläkään erilaisissa perisuomalisuutta vaalivissa piireissä, heimoissa sekä uskontokunnissa ja lahkoissa. Mistä lienee sanonta, että naisen paikka on hellan ja nyrkin välissä.

  Se, mitä Afganistanissa tapahtuu, vaikuttaa kaikkialle Eurooppaan. Ja se, mitä Purra sanoi, on sanottu sata kertaa kaikkialla, mutta kukaan ei ole onnistunut kahlimaan porukkaa lähtömaahansa.

  Syy on sama, mitä filosofit Kiinasta sanoivat jo 70 -luvulla, että jos Kiina saa saman elintason kuin Eurooppa maailman elintaso romahtaa.
  Nyt nämä elintasoerot ja muu hätä ajaa ihmiset pois kotimaistaa korkean elintason ja turvallisiin maihin tappelemaan reviireistään paikallisten kanssa.

  Ei kannat yksinkertaistaa ja politisoida asiaa väärin perustein.
  Heikki Karjalainen ( juhani)

  1. ”Eihän nämä naisen oikeudet Suomessakaan ole itsestään selviä vieläkään erilaisissa perisuomalisuutta vaalivissa piireissä, heimoissa sekä uskontokunnissa ja lahkoissa” .

   Tähän voisi jotain kommentoida, mutta en halua loukata vasemman jalan saapasta.

  2. ”Mistä lienee sanonta, että naisen paikka on hellan ja nyrkin välissä.”
   Lähinnä persukammoisten mulkkujen korvien välistä…

 5. Voi pyhä yksinkertaisuus ..

  ” ..vieläkään erilaisissa perisuomalisuutta vaalivissa piireissä”

 6. Suomi antoi kolmantena maailmassa ja ensimmäisenä Euroopassa naisille äänioikeuden 1906.
  Sanonta ”naisen paikka on nyrkin ja hellan välissä” on peräisin radikaalifeministeiltä.

  Feminismi saavutti länsimaissa noin 50 vuotta sitten sen mitä ideologialla voidaan saavuttaa. Ideologia ei kuitenkaan noin vain lakkauta itseään. Se radikalisoituu ja siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä kaikille, niin miehille kuin naisille itselleen; siitä tulee ihmiskunnan vihollinen ja se riehuu määräaikansa ennen kuin kuin kuihtuu ja kuolee pois tarpeettomana.
  Noin 50 vuotta sitten Amerikasta rantautui muihin länsimaihin feministinen erilaisuusteoria (lue radikaalifeminismi), joka polki allensa tasa-arvofeministit ja pyrki naisten ylivaltaan.
  Siitä on myös tullut kulttuurimarxismin lippulaiva, joka näkee femismin välivaiheena kohti marxilaista onnelaa (joka toteutuessaan olisi tietenkin orwellilainen dystopia).

  Sopii kysyä miksi länsimaiset feministit ovat lääpällään Islamin suuntaan, – niin paljon, että sen huomaa jokainen, jolla on silmät päässä ja joka on immuuni marxismille, tuolle kuoleman kultille, jonka vetovoima perustunee siihen, että Marx, älykäs ja viekas mies, rakensi tuon maan päälle laskeutuneen uskonnon (luonnehdinta Solzhenitsynin) maanpäälliseksi versioksi kristinopista.

  Pientä toivoa antaa se, että nykyään radikaalifeminismi vannoo intersektionaalisuuden nimeen. Toivoa siinä mielessä, että se paljastaa itse itsensä hulluuden. Intersektionaalinen tasa-arvo tarkoittaa käytännössä esimerkiksi tätä: Helsingin alueella syntynyt suomalaisen narkkariäidin poika on etuoikeutetumpi kuin Helsingin alueella syntynyt irakilaisen lääkäripariskunnan tytär.

 7. Suomen hallitus taitaa saada pakolaisten pään sekaisin saattamalla heidät arvoympäristöön, joka on heille vieras.
  On ihmisisiä, jotka tykkäävöt koiratapoeluista. Hallituksemme ja Hesari näyttää tykkäävän ihmisten välisistä tappeluista.

 8. 90-luvun Talebani-Afganistan oli natsivaltio, joka ”puhdisti itseään” aikaisempien kultturien ja väestöjen merkeistäkin

  Seuraavaksi ne olisivat väittäneet, että ”koko islam olikin sieltä lähtöisin”, ja ”Muhammed vain vei sitä muualle”. He olisivat muka ”edustaneet alkuperäistä väestöä ja kulttuuria, joka muka ”olisi ollut siellä aina”.

  ”Talebanien Muhammed” oli ainakin aluksi CIA:n ulkomai- nen agentti (historian parhaiten maksettu,egyptiläisten laskujen kukaan 28 miljardia (billion) dollaria, minkä jälkeen hän teki vihollisena toisen mokoman ”laskua” entisille maksajilleen), jemeniläinen (kuten Muhammedkin Osama bin Laden, moskeijanrakentajasuvun vesa, jolla oli sekä monumenttienrakentajan että valuuttadiilerin brittiläinen(kin) koulutus.

  Osaman spesiaali,mitä ei muualta saanut silloin,olivat islamistiset itsemurhajoukot, ”varman taivaspaikan tienaajat”, ”aselaji”, jota on varsinkin terrorismissa äärimmäisen vaikeata torjua.

  Minä olen yhden kädenpuristuksen päässä Osamasta montaakin kautta, sillä olen ollut siihen aikaan tieteellisessä yhteistyössä useiden henkiloiden ja tahojen kanssa, jotka on olleet bisnesyhteistyössä, jotkut ehkä sotilaallisessakin yhteistyössä Osaman kanssa. Kenelläkään ei ollut alan alan maailmankonferenssissa juhannuksena 2004 Englannin Loughborough’ssa vähäisintäkään todellista epätietoi- suutta siitä, kuka siellä monien tuttu oli ollut WTC-iskujen takana.

  Osaman perhe- ja bisnestuttavat ja esimiehet Puska-Yrjöt, eräät historian typerimmistä supervaltajohtajista, olivat ehkä jopa kysyneet itsemurhaterrorismispesialistiltaan neuvoa, miten terroriturvallisuudeltaan äärimmäisen heikot WTC-tornit olisi parhaiten suojattavissa mahdollisia itsemurha- ja muita terrori-iskuja vastaan. Ja Osama on kysynyt yksityiskohtaiset tiedot niiden rakenteesta ja turvallisuusjärjesteyistä ”voidakseen parhaiten neuvoa”… Julkisissa lähteissä, jopa Encyclopediassa, oli niistä väärät konstruktiotiedot – niin kovasti oli pelästytty…

  https://archaeology-world.com/the-taliban-destroyed-afghanistans-ancient-treasures/

  The Taliban destroyed Afghanistan’s ancient treasures

  August 17, 2021

  First, they destroyed television sets. Then they destroyed heritage sites. Since 1992, the Taliban’s war on art is the most revolting and senseless crusade anyone has ever accomplished. That feat is only rivalled by the destruction of ancient relics and artefacts by Alexander the Great more than 2,300 years ago.

  The purge of thousand-year-old artefacts is the result of the Taliban’s mission of eliminating all that is “un-Islamic” from the world.

  Afghanistan lies on the edge of what is known as the Fertile Crescent,an area in the Middle East that birthed the earliest civilizations. It is also called the “Cradle of Civilization.”

  This region boasts some of the world’s oldest artefacts and heritage sites dating back to at least 5,000 years ago.

  Afghanistan was a crossroad that connected Central Asia to East Asia, which is why the country shares some of the most prized and outstanding evidence of high culture and civilization from thousands of years ago.

  Many of these treasures were destroyed by the Taliban, including 2,750 ancient works of art found nowhere else in the world.

  Among the most recent was the destruction of the Giant Buddhas of Bamiyan in 2008.

  The twin Colossi dated back to the 7th century B.C. The Taliban fired grenade launchers into the statues and bombed the top of the mountain to erase the images from the mountainside.

  Since 1992, the Taliban has looted and destroyed at least 70,000 treasures and artefacts at the National Museum of Afghanistan.

  https://www.nationalgeographic.com/history/article/taliban-destroyed-afghanistan-ancient-treasures-will-history-repeat-itself

  In 1998, they razed the Puli Khumri Library, which housed some of the oldest books in the world. At least 55,000 old manuscripts, scrolls, and books burned. ”

 9. Persut ovat kuin Suomen talebaneja, mutta huonolla menestyksellä. Afganistanissa talebanit ajavat kaikki mamut ja ulkomaalaiset maasta jo pakokauhulla.
  Persuilla on täällä vain suuret puheet, mutta samat tavoitteet.
  Ainoa poikkeus on. Kun täällä heidän ”mestarisa” piiloutui porukoihinsa, tekevät he täällä naisesta uutta palvottavaa ”madonnaa”.
  Saihan talebanit persuille taas argumentteja.

  1. 🤣🤣🤣. Uskomatonta shaibaa Heikiltä. Nyt kyllä paljastit vasemmistolaisuutesi 🤔

  2. ”Persut ovat kuin Suomen talebaneja, mutta huonolla menestyksellä. Afganistanissa talebanit ajavat kaikki mamut ja ulkomaalaiset maasta jo pakokauhulla.”

   Vertauksesi ontuu pahasti kuten yleensäkin, koska kommenttisi eivät koskaan perustu tosiasioihin, vaan ovat pelkkää potaskaa.

   Eiköhän tuo liene niin, että talebanien vihollisuuksien kohteena ovat toiset afganistanilaiset. Lähinnä shiioihin kuuluvat hazarat sekä länsimaisia vapauksia ja tapoja omaksuneet uudistusmieliset.

   Mutta vihervasemmistolainen äärifeministinen porukka Suomessakin varmasti riemuitsee. Karjalainen siinä mukana. Saatiinhan taas iso joukko burkhan käyttäjiä ihan lähialueillemme.

   1. Juha U:

    ”Mutta vihervasemmistolainen äärifeministinen porukka Suomessakin varmasti riemuitsee. Karjalainen siinä mukana. ”

    Juurikin näin

   2. Juha U, voihan se olla niin, että jonkun pitää yrittää kääntää huomiota toisaalle, kun avoimesti kannattaa kaikenlaisten ”kulttuurineuvosten” puolueeta tahi vanhoollislestadiolaisten poliiittista siipeä, molemmissa naisen asema on kuin suoraan talibaanien käsikirjasta.

    Samaisissa puolueissa ja heidän rinnallaan olevissa kunnioitetaan kulttuureja, jopa siinä määrin, että naiset on mahdoillista teljetä neljän seinän sisälle,kunniaväkivaltaa, lapsiavioliittoja tai jopa tytöjen silpomisia ei paheksuta kuin juhlapuheissa.

 10. Mitäs haittaa muuten siitä vasemmistolaisuudesta mielestäsi on. Oman käsitykseni mukaan vasemmistolainen ajattelutapa sisältää paljonkin positiivisia elementtejä yhteiskuntaa ajatellen.

 11. Entistä vasemmistoa ei ole. Sitä vasemmistoa, joka esim. Suomessa yhdessä porvaripuolueiden kanssa maksoi sotavelat N-liiitolle, asutti puoli miljoonaa karjalanevakkoa, jälleenrakensi Lapin ja rakensi yhdessä porvaripuoueiden kanssa hyvinvointi-Suomen.
  Nykyinen vasemmisto on unohtanut oman maan työtätekevät ja raskautetut ja halaa koko maailmaa (”sorrettua” ilmastoa myöten) ajaa kaikkien kuviteltujen ja todellisten vähemmistöjen asiaa ja hajoittaa näin voimansa ja rahat taivaan tuuliin eikä kukaan tule kunnolla autetuksi.
  Nykyvasemmistolle työläisiä tärkemmät ovat pridelippu ja höpinät mielikuvitusolennoista nimeltä lukemattomat sukupuolet ja sukupuoli-idinteetit.

  Entisestä vasemmistosta, joka oikeasti ajoi työtätekevien ja raskautettujen asiaa, ei ole juurikaan jäljellä muuta kuin muistot ja härskit ja ahneet ammattiliitot, jotka työntekijöiden etujen ajamisen sijaan pyrkivät etupäässä kasvattamaan omaa kapitaaliaan.

  Sopii miettiä miksi perussuomalaiset ovat Suomen suurin työväenpuolue. Varteenotettavana puolueena (siis puolueena, jolla on poliittista voimaa) perusuomalaiset on suhteellisen nuori puolue. Jostakin ne äänestäjät ja kannattajat ovat tulleet. Eivät ne ole taivaasta tipahtaneet.

  1. Joo, jonkun tutkimuksen mukaan.
   Mutta olivat mitä tahansa, äänillä Tampereella pelattiin ulos päättävitä elimistä. Aaltonen vasureistakin herätti luottamusta.
   Persujen äänillä ei ollut mitään asiaa päätöksetkoon. Luottamusta 0 % . Se persujen äänien merkityksestä kuntavaaleissa Tampereella.

 12. Ei tämä Suomen vasemmiston muuttunut rooli lähestulkoon vasemmiston irvikuvaksi, ole tietenkään Suomen yksinoikeus.

  Suomi on mennyt asiassa kuin asiassa pienellä viiveellä Ruotsin perässä.
  Ruotsissa raiskataan naisia toiseksi eniten maailmassa (Etelä-Afrikassa eniten), ja parisen vuotta sitten Ruotsin poliisin tiedottaja kertoi, että järjestäytynyt rikollisuus on levinnyt koko maahan. – Nykyään rupeaa olemaan vähän niinku epäselvää, johtaako maata Ruotsin parlamentti vaiko klaanipäälliköt ja rikosliigojen pomot, vaiko sekä että.

  Halutaanko tässäkin asiassa mennä Ruotsin perässä? Aika näyttää.

 13. Tanskassa tajutiin lopulta (liian myöhään) mihin rajaton pakolaisten vastaanotto johtaa. Alkoi näkyä merkkejä maan muuttumisesta muistuttamaan pakolaisten lähtömaita.

  Haluammeko toistaa Tanskan (Ruotsin) virhettä?

  *****************************************************************************
  https://yle.fi/uutiset/3-11751633

  Tanskan pääministeri: Tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa

  Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen sanoo, että hallituksen tulevaisuuden tavoitteena on nolla turvapaikkahakemusta.

  *****************************************************************************
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007915589.html

  Pakolaispolitiikan lisäksi Tanskassa kiristyy myös pinna:

  Syyrialaissyntyinen kansanedustaja sairauslomalle syytösten saattelemana
  Tanska sai YK:n pakolaisjärjestön nuhteet päätöksestään lähettää pakolaisia takaisin Syyriaan.

  1. Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen: Tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa

   Jospa Suomen sosiaalidemokraattinen pääministeri vielä oppisi pohjoismaisilta kollegoiltaan!

 14. Twitterin kertomaa 17.8.2021.

  ”Humanitaariselle maahanmuutolle on paikkansa yhteiskunnassamme kun ihmiset tarvitsevat turvaa. Afganistanin tilanne on on taas rujo esimerkki tästä. Inhimillinen hätä alueella on suuri. Turvapaikan hakeminen on ihmisoikeus. Ps:n turvapaikkalinjaukset ovat kylmääviä.” Maria Ohisalon twiitti.

  ”esko luukkonen
  @eskoluukkonen4
  ·
  18t
  Vastauksena käyttäjälle
  @MariaOhisalo
  Työnnätte miljardeja euroja maihin joissa kohdellaan , naisia sekä lapsia huonosti miksi? Sitten kun siellä miehet lähtee karkuun ja jättävät naiset ja lapset hirmuhallinon käsiin kirjoitat humanitaarisesta maahanmuutosta , eikö Suomalaiset naiset ansaitse suojelua?”

 15. Lentokentille pyrkiviä naisia ja lapsia on hakattu ja ruoskittu Afganistanissa nyt ja joku jos vielä kehtaa väittää että kyllähän Suomessakii………

Kommentit on suljettu.