Kiurun kiireet

No nyt jopa Nohynek hyväksyy koronakiireet…
Kiuru haluaa vetäistä hätäjarrusta?
Ymmärtäiskö kansa että omalla käytöksellään voisi välttää pahimman?
Miksi ehdoin tahdoin pitää ängetä massatapahtumiin?
Lähipiirissä kävi niin että parit rokotuksetkaan eivät sitten suojanneet ja nyt ollaan saikulla eristyksessä.
– Kiurua on vähätelty ja aliarvostettu,
mutta hänellä on koulutusta mm valtiotieteistä ym ja ministerikokemusta usealta vuodelta
sekä kansanedustajana vuodesta 2007. AL aiheesta tänään.

13 vastausta artikkeliin “Kiurun kiireet”

  1. Parin viikon ”sotaretket” bakteereilta näkymättömäksi naamioidussa teltassa on mahdollisia jos menee maastopuku päällä ko. maahan 😁

  1. Tähän asiaa kuuluvalla ”ammattitaidollasi” en lähtisi tosiasian ammattilaista arvostelemaan.
   Poliittinen potaska ja sokea hallituksen hypettäminen eivät ole ammattiraisoa tässä asiassa.

   1. On sulla silmälasit ! Kysymys oli siitä, että antasi Tervahauta oman porukkansa, THL:n asianuntijoidensa hoitaa homansa, eikä mennä hämmentämään lausunnoillaan soppaa. Taas kerran !

 1. Tässä ovat erot Kiurun ja terveysviranomaisten strategiaan. Kiuru haluaa vähetää tartuntoja. Terv. alan ammattilaiset säästää ihmisten henkiä riskiryhmittäin ja teho-osastojen kuormitusta muillekin hengenvaarassa oleville. Oleellinen ero on siinä.

  Kommentti | Kuinka tärkeää on torjua paitsi vakavaa tautia myös tartuntoja? Ministeri Kiurun ja asian­tuntijoiden näkemykset ovat eronneet useaan otteeseen: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008482366.html?share=2915c8d3c1cf99c472f2f8a12d99d75e

 2. Ilman Kiurua oltaisiin paljon huonommassa tilanteessa. Alueilla olisi valtuudet estää tartuntoja mutta toimivat varsin hitaasti. Jopa Saksassa ihmetellään Suomen lepsuilua. Hollannissa sulkutoimia.

 3. Jos tilaisuuksia halutaan vähentää, se tarvii käskyn ylhäältä. Ei siinä hyvä tahto, meinaan jos järjestäjä itse peruu sen harkinnallaan, pitää maksaa tilavuokrat ja tilapalvelun palkat 100% omasta pussista vaikkei ole tuloja. Vasta kun valtion määräyksellä perutaan, voi perua tapahtuman menettämättä kotiaan.

Kommentoi