16 vastausta artikkeliin “No minulla ei pelitä vielä”

  1. Kannattaiskohan kirjautua ensin sillä alkuperäisellä tunnuksella ja salasanalla. Ne nyt vaan ei oikein toimi fb ym. tunnukset.

  2. Kirjauduin käyttäjä tunnuksilla ja on eilisestä pelannut terv tepivaari

  3. Tässä on kaksikin erilasta tapaa kommentoida. Toinen on se kirjautuminen tunnuksilla. Toinen sitten kommentoida kirjjautumatta, jota minä en ole koskaan käyttänyt. Siihen tulee se ruutu, jossa on kolme lokeroa, joista kaksi pitää pakosta täyttää. Silloin kommentti lähtee yllläpidolle hyväksyttäväksi. Ylläpito hyväksyy sen, jos on hyväksyäkseen ja kunhan ehtii.. Nyt varmaan Niilo on tehnyt näin. Se polku on tehty vierailijoita varten, jotka haluavat kommentoida, mutta eivät kirjautua.

    1. Heikki, miksi et käytä niitä blogien tunnuksia, kunnes saavat ne muut toimimaan. Minusta ne ovat kaikkein helpompia.

        1. Miten niin taipua, minä olen ollut täällä taatusti alusta alkaen, eikä ainakaan minun tunnukseni ole miksikään muuttuneet.

          1. Pentti. tarkoita sitä, että olen ollut alusta lähtien mukana ja käyttänyt fb ja googlen tunnuksia ja ne ovat toimineet lähes moitteettomasti. Vai pitääkö vielä lisät Microsoftin ja WP:n tunnukset lisäksi ongelmatilanteita varten.
            Mage = Markku Savikivi toimii kaksin tunnuksin koska toinen toimii ja toinen joskus ei.

            1. Kun tietää kahden ison olevan riidoissa niin mitä sillä saadaan katkoja se tuo onko nyt juuri siitä kysymys taitaa olla terv tepivaari

  4. Mulla on eilisestä toiminut kun kirjauduin käyttä tunnuksilla ja on toiminut google ei pelittänyt kun yhden kerran sitten taas kirjaus terv tepivaari

    1. Pahus nyt pitkästä aikaa antoi laittaa kommentin, toivottavasti sen kunniaksi keksin jotain sanottavaa

  5. Kyselin ja hoputin tässä pari tuntia sitten että miten menee. Ilmeisesti tässä on vikana se, että somekirjautumisohjelma ja kommentointien hallintaohjelma eivät tykkää toisistaan ja nyt koitetaan selvittää kenen vika.

  6. Kahden ison vaikuttajan riitely taitaa olla syypää tähän episoodiin en tiedä onko mutta mahdollista on sekin terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *