Pohjanmaan kautta

Orpo rakentaa jo seuraavaa hallitusohjelmaa.
Ensin on kuitenkin vaalit ja suurin puolue avaa neuvottelut.
Ohjelma on tarjottimella:
– verojen kevennys
– varainsiirtovero pois
– kannustinloukkujen purku
– työehtojen paikallinen sopiminen
– vuosittain 15.000 maahanmuuttajaa

IL aiheesta tänään.

Maallikkona ajatellen tarjottavaa listaa:
Verojen kevennys on poissa avun tarvitsijoilta ja toisaalta hyödyttää hyvin toimeentulevia.
Ay-valtaa heikennetään paikallisella sopimisella ja kannustinloukkujen purulla ajetaan halpatyövoimaksi heikoimmassa asemassa olevia.
Maahanmuutolla lisätään halpatyövoiman tarjontaa.
– Toimittajan kantana; Joku kolmesta suuren puolueen puheenjohtajasta tulee olemaan seuraavien eduskuntavaalien jälkeen entinen pj.
Kokoomus-PerusS-SDP?

– Mitä ajattelee äänestäjä vai nukkuuko onnensa ohi?

Elämme hullua edeltävää aikaa…

6 vastausta artikkeliin “Pohjanmaan kautta”

 1. Jos kokoomus tuolla linjalla jatkaa, se ei ole pääministeripuolue. Kepu saa äänensä kuuluviin parhaiten demarien kanssa. Kokkarit voi olla noiden kanssa hallituksessa.
  Persut ei mahdu edes oven raosta.

 2. Alimpia palkkoja voisi korottaa, jos kysyntää on enemmän kuin tarjontaa.

  1. Perussuomalaiset jos pääsevät hallitukseen Kokoomuksen kanssa niin kannatusprosentti vaihtuu päikseen Keskustan kanssa alle vuodessa tuolla ohjelmalla kun pienituloiset äänestäjät huomaavat ettei pelkkä maahanmuuton vastustaminen tuo leipää pöytään. Kokoomuksen omille kannattajille tuo kyllä sopii, siksi Kokoomus ei hallituksissa koskaan romahda vaan sen tyhmät apupuolueet Perussuomalaiset, SDP ja Keskusta.

   1. Maahanmuuton vastustamisen tarkoituksena ei ole leivän lisääminen pöydässä, vaan sen turvaaminen pöydässä. Myös maan sisäinen turvallisuuskin pitäisi säilyttää, eikä tärvellä ruotsalaiseen tapaan.

 3. Verojen korotuksessa on Suomessa jo ylitetty se taso, jolloin lisävero tuo lisätuloja. Tämähän on matemaattisesti hyvin tunnettu ilmiö. Verojen nosto tuo lisää tuloja vain tiettyyn pykälään asti.

  Paljon voitaisiin veroja laskea jos harmaata – tai mustaa – taloutta haluttaisiin torjua. Säätiöiden ja erinäisten järjestöjen verovapaudet esimerkiksi. Rakennusalan pimeät palkat. Pääoma yms. verojen maksamatta jättäminen valtioiden välisillä kikkailuilla, yms.

 4. Juu se veroremontti olisi oikeampi jos niin haluttaisiin tehdä, mutta puheet verojen keventämisestä johtavat helposti väärille poluille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *