Hyvä naiset

On kivaa katsella naisten viestin kulkua kun sen loppu tuloksena tuli pronssia Suomelle

Miesten osalta tuskin tulee muita kun yhdistetyn mitallit

Mutta kisat on ollutaika hyvä tasoltaan kun miettii vuosia taaksepäin eipä siellä ole paljon juhlittavaa ole ollut seommoro tapivaari kirjoitti Teuvo Mast

8 vastausta artikkeliin “Hyvä naiset”

 1. Voitettu pronssi kertakaikkiaan. Hienoa! Vähän paha maku vain norjalaisten urheilutoimittajien irvailemisesta ruotsalaisten totaaliselle epäonnisumiselle.

 2. Noinhan se meni pronssi voitetaan ja hopee hävitään mutta kova oli USAn maalisuora ei vaan nyt onnistunut Suomea ohttamaan terv tepivaari

 3. Oikein paljon ja suuri kiitos meidän naisille, oli se tosi jännää ja hienoa katseltavaa. Taas nähtiin se meidän urheilijoidemme menestyksen puutteen salaisuus. Kyllä se on pelkkä sisun puute ja liian helppo periksiantaminen, kyllä sitä voimaa ja sisua löytyy, kunhan siihen uskotaan. Nyt oli Kristan ja oikeastaan koko joukkueen sisuuntuminen menestysen avain, kukaanhan ei siihen etukäteen uskonut. Hyvä suomen tytöt, tai naiset.

 4. Harvemmin hiihdellään ranta-asuissa kuin nyt.
  Kolareissa ja kaatumisissa voi tulla vammoja enemmän.

  Onneksi ei enää hiihdetä teräväkärkisillä.

  Kerran laskin umpihangessa tunturin kuvetta ja kaatuessani tökkäsin kämmeneni suksen kärkeen. Verta tuli melkoisesti. Kun sain sahan käteeni, sahasin viitisen senttiä kärjestä pois.
  Sitä en ymmärrä, miksi nykysuksissa on iso reikä kärjessä. Onko kyseessä muotikikka? Jos kärki rikkoutuu, niin vaarallisuus kasvaa.

 5. Kyllä noinkin voi käydä itsellä on atomicin luistelu tosin ovat olleet muutaman vuodenkellarissa eipä ole ollut luntakaan

  Vanhoissa suksissa toisissa oli puukkon terävyys kärjessa
  Onko sillä reiällä jotain merkitystä saa kaikki ihan itse miettiä mikä se on terv tepivaari

 6. Eivätpä pystyneet miehet samaan saavutukseen, ei lähestulkoonkaan. Eivät uskoneet omaan itseensä, eivätkä sisuuntuneet riittävästi. Ei mitaleita.

 7. Enpä juurikaan edes odottanut minkään väristä mitallia meillä on hiihtäjät liian suurilla eroilla kunnostaan
  Jos siellä yksi Iivo onkin ei sillä voitata mitalleja missään muussakaan maassa terv tepivaari

 8. Ihan maksimisuoritus kuudes sija tänään miehille ei vain ihan taso riittänyt mitaliin.

Kommentoi