Miksi unilever vaihtoi voin palmuöljyyn

Oliko syynä hinta koska muuta asiaa ei minulle kyllä tule mieleeni se on nyt todettu tieteellisesti että palmuöljy on kovettuva kuten voikin

Mutta se joka voilla on eduksi se on myös hyvän makuista ja voita saa joka puolella maapalloa

Tuota palmuöljyä ei ainakaan meillä ole kaikkialla saatavilla siksi sen vaihto ei ollut mitenkään hyvä asia

Mutta mitäs joku moni kansallinen firma siitä asiasta välittää kunhan voittoa tulee ja mieluusti paljon

Eivät ne monasti siitäkään välitä onko jokin asia terveellista ja onko jonkun haitat suurempia kun mitä  oli tarkoitus

Mielestäni voitas asettaa palmuöljy meidän yhteiskunnassa huonoihin asioihin ja laittaa se ns poikottiin

Ei kukaan voi niin tyhmä olla jos ei mene kaupaksi tuskinpa sitä tuotetta pitkään  valmistetaan

Ja mitä useampi unileverin tuote menee poikotti listalle sen parempi koska sillä saadaan asioita eteenpäin

Samalla melkoisella varmuudella myös terveellisempään suuntaan ja se on meille paljon parempi kun unileverin palmuöljy seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

 

12 vastausta artikkeliin “Miksi unilever vaihtoi voin palmuöljyyn”

  1. Florassa ja lukemattomissa muissakin eri firmojen tuotteissa sitä on, ja on ollut iät ja ajat. Mutta jaloillaan pitää äänestää.
    Palmuöljy niin kuin rypsiöljykin eivät ole terveyden kannalta yhtä hyviä kuin laadukkaat oliiviöljyt.
    Mutta palmuviidakkojen kaato on osa samaa katastrofia kuin UPM:n samat tai eukalyptusmetsiköiden hävitykset kaukomailla osakkeenomistajien taskuihin.

    1. Palmuöljyä en käytä oliiviöljyn säilyvyys on liian lyhyt aikanen
      Palmujen kaato mulla tuossaon päällimäinen asia eikä se UPM tekmänä ole yhtään parempi mutta ku palmuöljyä syötetään ihmisille ja kovettuvana öljynä menee suoniisi kelpaako sen jälkeen tuskinpa vaan
      Pohjolan maidon levitteessä ei ole palmuöljyä
      Siksi en osta unileverin flooraa ostan muita tuotteita ja ihan oikeaa voita siinä on onkelmana kun jääkaapissa kovenee mutta ottaa sen sieltä pois se pehmenee aika nopeesti terv tepivaari

  2. IS testasi -19 kolmekymmentä paistopistetuotetta; yli puolessa käytettiin palmuöljyä. Jopa niinkin ”suomalaisessa” tuotteessa kuin karjalanpiirakka.

    1. Minä käytän pääasiassa Creme Bonjour voi- oliiviöljylevitettä ja oikeaa luomuvoita.
      Creme Bonjour (Upfielld) on Unileverin tuote, jolla on suomalainen alkuperä, mutta valmistetaan nykyään Ruotsin tehtaalla kuten Flora ja Becel.

  3. En ole saanut makua noihin levittteisiin lainkaan onko syy juuri olivi öljyn toden näköisesti on
    Mutta ne käyttää jotka haluaa minä käytän muita tuotteita terv tepivaari

  4. Minä pysyn oivariinissa ja voissa sekä rypsiöljyssä.
    Oliiviöljyn ”terveellisyyttä” on reippaasti liioiteltu.

  5. On syytä kysyä mikä saa kehuun oliivi öljyä se menee klönteille jääkaapissa mitä se tekee ihmisen sisällä samaa ja siitä ihan hyvin voi tulla suoniin tukoksia
    Minä en unileverin tuotteisiin koske ne ovat selvää ns
    Käytän voita ja rypsi ja rapsi öljyä ne ovat kaiken lisäksi kotimaisia tuotteita terv tepivaari

  6. No mutta, palmuöljyhän on kasvistuote ja voi taas näännyksiin lypsetyistä lehmistä peräisin jotka pitäisi päästää navetoista vapaaksi metsiin. Eikös se niin mene nykyisin, Unilever haluaa varmaan olla edistyksellinen ja luopua eläinperäisistä tuotteista.

    1. On todettu että palmuöljy on kovettuva öljy ja vielä nopeampi kun voi on
      Minulle se ei ole ihmis ravintoa lainkaan
      Lehmän maito on ihmisravintoa eikä nykyisin lehmiä paljonkaa rääkätä niitäkin on mutta ei ne ole enemmistönä
      Mutama harva tapaus vuodessa terv tepivaari

  7. Yli kansallinen vastuuton firma ainoastaan dollarit määrää suunnan terv tepivaari

Vastaa käyttäjälle Risto Koivula Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *