Aika tylsä oli aloituspeli

Tuo Qatarin joukkue näyttäisi ainakin tuon pelin perusteella olevan pelkkä kisaturisti omissa kisoissaan ja eipä tuosta pelistä paljoa mieleen muutenkaan jäänyt. No kunnia kuitenkin Ecuadorille vaikka sen ei tarvinnut tuossa pelata 100 % sella teholla.

4 vastausta artikkeliin “Aika tylsä oli aloituspeli”

  1. Ajattelin ensin että en katso mutta formulat loppui sopivasti ja koirat kun oli käynyt lenkillä niin potkuhousupallo alkoi. Qatar oli kuin kehitysmaan joukkue, surkeaa oli katsoa.

  2. Tylsä oli, kuin mikä, niille aloittelijoille pitäsi tehdä oma lohko. Ei se ollut yhtään MM- tason peli.

    Ennen sitä peliä olikin paljon jännittävämpi alustus pelistä. Ylellä sanottiin, että ei lähetetty yhtään ammattimaista toimittajaa, kuitenkin sillä oli pari Ylen toimittajaa. Siellä oli yksi pikkusieluinen naistoimittaja, joka ihan väkisin yritti kääntää koko kisat järjestäjien ihmisoikeuksien loukkauksien tähden boikottiin. Hän ihan väenväkisin vänkäsi ylenkin tekevän väärin ollessaan niissä kisoissa. Onneksi siellä oli Ylen vastaava urheilupäällikkö, joka osasi selittää ihan suomenkielellä koko mm- kisojen alkuhistorian.

  3. Kyllä pitää sanoa, että nämä MM-kisat ovat häpeälliset jalkapallon ystäville, eikä vähiten siksi, että kisat järjestetään Qatarin kaltaisessa, ihmisoikeuksien osalta synkkää keskiaikaa elävässä maassa.

    Isäntämaan joukkue on vitsi, kisojen ajankohta on erittäin syvältä ja pahoin pelkään, että se lisää pelaajien loukkaantumisia kauden aikana kun kansalliset sarjat käynnistyvät uudelleen.

    Avauspeli ei ollut edes jalkapalloa, se oli jotain mitä lie palloilua.

Kommentoi