Parta se pahoille kasvaa

Kun tuossa päivittäin kuljen metsissä, rannoilla, kaupungissa, maalla  kauppakeskuksissa, tapahtumissa, törmään kamaliin naamioihin- erilaisiin mörköihin, joiden itsetunto kasvaa vain parran takana.

Eritystä huomioita herättä se, että lähes joka äijällä, joka lähestyy 65-70v kasvaa joku harmaa pukinparta leuassa. Ne meinaa päästä pukiksi jouluna tai kaalimaalle.

Tuosta puuttuvat mursuviikset, viikset, pulisongit, sänki, isis-parta ja harvinaisuus- parraton.

29 parasta parran tyyliä miehille (opas 2022)

Katselkaahan ympärillenne, millaista itsetuntoa ihmiset kätkevät syvyyksinsä puhumattakaan tatuoinneista ja lävistyksistä.

Jääkiekkoilijan takatukka:

 

19 vastausta artikkeliin “Parta se pahoille kasvaa”

 1. Eiköhän se ole kaikkien oma asia miltä näyttää, onko kalju, onko parta, onko tatuointi, onko olematta kaikkea näistä…minulla ei ole tapana seurata ihmisiä ja arvostella heitä ulkonäön yms perusteella. Vain narsistit seuraa muita moisella tavalla koska he luulevat olevansa täydellisiä…

  1. Eiköhän asia ole juuri päinvastoin, mitä tulee narsismiin.
   Kukaan ei ole varmaan pahoillaan siitä, jos ihminen on siisti eikä metsäläinen. Se kertoo siitä, että arvostaa myös muita.
   Enemmänkin tuo partabuumi naurattaa, kuinka erikoisia jotkut haluavat olla. Kyllä niistä voi ”lukea” paljokin arvomaailmasta.
   Nuo harmaat pukinparrat äijillä panee nauramaan väkisinkin.

   1. Heikki. Onko se sinulta pois jos jollain on parta? Erikoista. Seuraatko myös naapuria ….onko silläkin parta?

    1. No ei, vaan hyvä, että mamuille riittää hommia, meinaan turkkilasille partureille. Niitähän on joka nurkalla, kun suomalainen ei osaa ajaa edes partaansa.
     Eihän täällä kohta erota, kuka on kätketty isisisti, veitsi kurkulla.

     1. Itse en partaa naamaani halua. Silti jotkut haluaa. Itse en perustu monestakaan asiasta. Mutta annan näiden toisten olla kunhan ne antaa myös minun olla…🤔

   2. Olisiko mielestäsi parempi, että olisi joku asia, joka itkettäisi?
    Johtuukohan mielipiteesi karvattomuudestasi?

    Ei parta pahoille kasva, turpajouhet joutaville!

 2. Nyt vähän hekotuttaa, koska miksi ei valkoisten miesten parroille tällaisella foorumilla jossa jo lesbotkin haukuttiin rumiksi? Kyseessähän ei varsinaisesti mikään etniseen alkuperään tahi muuhun sellaiseen seikkaan liittyvä ilmiö, jolle ihminen itse ei mahtaisi jotakin. Parran elttaantunutta piimäisyyttä voi halutessaan taittaa somistamalla omaansa näin kesän juhlassa vaikka tökkimällä pesäkkeeseen leikkokukkia. Uskoisin että talventörröttäjät sekä ruusut tarttuvat varsin hyvin, ja niitä lienee kiinnostava tuoksutella-mietiskellä, että kuinkas fallinen symboli se sitten olikaan?

  Inspistä voi hakea vaikkapa kuvataiteesta jehujen omakuvista:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/69/Hugo_Simberg_-_Omakuva.jpg

  Tiesittekö, että Tampereella turkkilaisessa parturissa käsittelyyn kuuluu myöskin korvakarvojen poltto, olen kuullut. Nyt äkkiä aikaa varaamaan — mutta antakaa vaimojenne tehdä palmikot!

  1. ,,,laittaa miettimään jotta onko partakammoisilla alapääkin sheivattu ettei se karva työnny sieltä ja pilaa kusemisenkin…😅👍

   1. Jaa, luulin että puhuimme linnun pesistä omanlaisinaan vapautumisen symboleina, eräänlaisina elämänfilosofisinakin siltoina, suoranaisina pyrähdyksinä ihmisen kausien ja esitietoisuuksien mystisistä hämäristä kohden kirkkaina säihkyviä uskon loikkia, hyppyjä, joiden valonkatkaisijanomaisestikin voisi psyko-analysoida tuovan luxin tai lumenin aivojen sykkyräisillä mutkateillä myös varjoisimpiin laaksoihin? Tosin saatoin jo ajautua kauas siitä, mitä Heikki tarkoitti.

  1. … juuri meni rikki 30-v vanha Remington ja hommasin uuden Philipsin. Sillä välillä ajelin partavaahdolla ja skraapalla. Voi he…tti kun tuli naama puhtaaksi huomattavasti peremmin kuin suihkuisaippualla.
   Heti näkyi se, että koneella ajosta jää likaa ihon huokosiin, jota ei jää vaahdolla ja skraapalla. Iho oli sileä kuin lapsen peppu.

   … mutta meillä tai niillä seinoriäijillä jää valkoisen pukinparran alle kaikki töhnä, kun pintaa vain silotellaan. No, jäävät ne rypytkin piiloon.

   … parta ja viikset suojelivat vanhaan aikaan hengitystä kylmyydeltä ja myös monenlainen pöly ja lika jäivät viiksiin ja partaan ennen nenään tai suuhun menoa.

 3. No eipä kiinnosta nuot partahommelit ajan joka aamu sen pois ja mitä toisten parrat mulle kuuluu
  Kuten ei korvakorutkaan ei kiinnosta minua
  Meneekö rypyt piiloon kun kasvattaa kunnon parran no varmaan jää parran alle osa mutta oma asiansa se on kokonaan terv tepivaari

 4. Lisäsin tamperelaisen varman kiekkoilijan merkin; takatukka. Sen tunnistaa kadulla heti, kuka on joko Tapparan tai Ilveksen mies. Kuvassa kylläkin on Olli Jokinen.

 5. Kiakkoilijan parta on aivan muista syistä kun parran vuoksi sehän jää ajamtta monen muunkin maan kiakkoilijalta terv tepivaari

 6. Kyllä noilla kiakkoilijoilla on muuten tukka myös edessä harvalla vaan takatukka ja eupuoli kalju terv tepivaari

  1. Et nyt oikein ymmärtänyt ”yskää”. Tarkoitan kiekkofaneja tai entisiä kiekkoilijoita, joiden tavaramerkki siviilissä on kasvattaa kiekkoilijan yleinen tunnusmerkki, takatukka ja, että kiekkofani menee tässä.

   1. Tampereella ei ole kiekkofaneja!

    Ne on kiakkovaneja!

    Ei tartte hianostella, vaikka ei parta eikä tukka kasvaiskaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *