Oikeistosuomessa kansa luottaa vasemmistoon.

Nyt tulisi ensikeväänä vaaliuurnilla äänesäjien päättää, että haluaako nykyisen hallituspohjan jatkavan myös seuraavat neljä vuotta, vai joko on korkea aika lopettaa vasemmistolaisten kuormasta syöminen.

Nykyinen hallituspohja ainakin Galluppien mukaan nauttii edelleen kansalaisluottamusta noin 54% edestä, joten sen perusteella saavat jatkaa, ainoana uhkana heidän jatkolleen on se, jos jostakin kumman syystä nykyisestä oppositiosta löytyy puolue, joka Marinilta sen kruunun pudottaa.

Itse uskon nykyisen hallituskoalition jatkavan ja kun missikisoissakin sen kruunun päähänsä saa yleensä se, joka uimapukukierroksessa pärjää, niin ei kai kukaan usko että ”pattipolvinen” Orpo sitä kisaa voittaa.

Uskon että vihervasemmistolla on jo kassakaappisopimus tehtynä, että keskittävät äänensä Marinille, jolla lyödään kaikkien mummojen unelmavävy Orpo laudalta ja näin taataan oikeistosuomessa vasemmiston komento(talous)

Pareethan olisikin äänestää vain kahden koalition välillä ja säästää ihmiset vaalikeskustelujen kärsimykseltä.  Tämä antaisi nykyiselle hallitukselle lisää neljä vuotta, eikä heidän kansakunnan pelastustalkoot valuisi hukkaan kuin vesi hanhen selästä.

Marin pelasti Suomalaiset koronalta ja ry….ltä ja toivottavasti hän pelastaa Suomalaiset myös Orpolta, se olisi isänmaallinen teko.

Jos Orpo voittaisi, se olisi kuin ostaisit sian säkissä.

13 vastausta artikkeliin “Oikeistosuomessa kansa luottaa vasemmistoon.”

 1. Rydmanien, Orpojen, Turtiaisten , ”Rotenberg”-Harkimojen ja Räsäsien voimin Suomi nousuun !
  On meillä sellaiset oikeistovoimat liikkeellä, että Turhapuroakin itkettää.

  1. Heikki,- nyt tulisi myös nykyisten hallituspuolueiden tehdä sellainen yhteiskuntasopimus, että saataisiin maahamme vasemmistohallituksen jatkoksi myös vasemmistolainen presidentti Pekka Haavisto.
   Ei kun punaista viivaa vetämään.

     1. Missä se näkyy ? Sulla on kyllä mennyt vasen ja oikea sekaisin. Taidat olla vasenkätinen.
      Mietis oikein tarkkaan, mikä on vasen ja oikea muuta kuin istumajärestys Eduskunnassa.

      Termit pitäisi muuttaa:

      – sosiaalisesti oikeudenmukainen (nykyinen keskusta-vasemmisto)
      – sosiaalisesti epäoikeudenmukainen( äärioikeisto- oikeisto)

 2. Suomessa ei ole oikeistoa, niin katotaan tuleeko äänestettyä. Markka voitaisi palauttaa, samoin pakotteet purkaa.

 3. Kansan tuki hallitukselle ja edessä haasteita riittää. Pitkon pakina kertoo liikemiestemme hyvävelioikeistomenosta.

   1. Hauska juttu tuo Pitkon. Tosiaan on hyvä joskus muistaa illalla katsoa peilistä omaatuntoa, lat. conscientia, myös ”yhteinen tunto”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *