Finnair tiputtaa palkkoja

Siitä ihan julkinen palkkataulukko Finnairilta. Noista kk palkoista -30% pois ja siihen kun maksat vielä verot niin ei jää enää edes 1000€ käteen niille jotka on olleet 4 vuotta töissä. Eniten ansaitsevienkin kohdalla palkat jää alle n 1700€ /kk miinus verot. Menisitkö Finnairille töihin …?

Ei olla edes mikään roistovaltio Arabiasta vaan Suomi!

Tämmöistä.

10 vastausta artikkeliin “Finnair tiputtaa palkkoja”

  1. Siinähän se on kiinni, jos saavat henkilökunnan kanssa sovittua. Ei se ulkoa vuokrauskaan ole mikään hyvä asia. Yhtiön pitäisi pysyä vähitellen ilmassa.

    1. Siinä kun käy kk töissä ja saa verojen jälkeen n 800€ käteen ei juuri kannusta.

  2. Veikkaan, että kylmä tulee, jos Finnair ulkoistaa matkustamohenkilökuntaa lennon aikana! 😮

  3. Noilla palkoilla ei ole juuri ostovoimaa, eli moni yrittäjä ei voi noille palveluitaan kaupata, se on niiltäkin pois

  4. Tässä on lähteenä AKT, joka on luotettavuudessaan hieman putinin alapuolella.

    1 600 euron palkat eivät tule tippumaan tonniin tai lähellekään. Käytännössä tuolla palkalla ei nyt muutenkaan ole kukaan siellä töissä nytkään. Klassinen sumutustemppu on näyttää taulukoita toteutuneiden palkkojen sijaan.

    Toki tiukkaa siellä on, se on selvä.

    1. No, koskeeko se irtisanominen sitten näitä juuri ja kun 2600€ palkkaa tiputetaan 1700€ niin ei sillä sähköautoja ostella

  5. Jos noin tekevät minun finnairin lennot loppuu siihen käytän sitä joka maksaa henkilöstölle riittävää palkkaa terv tepivaari

  6. Vantaan kentällä työskentelevä elää niukkuutta jos saa alle 3000,-/kk paitsi jos voi asua yhteiskunnan tukirahalla ja palkkaa sekin mutta me veronmaksajat olemme siltä osin palkanmaksajia.

  7. Ei. Noin ei tapahdu miten tässä väitetään. Siitä olen absoluuttisen varma. Tämä on sinänsä hyvin tyypillistä AY-politikointia. AY-liikkeen tehtävä on pelotella mielipuolisilla väitteillä, aivan kuten työantajaliikkeen tehtävä on pelotella mielipuolisilla väitteillä. Molempien sanomasta on valetta pääosa.

    Tämä ei ole uutisankka, ei edes uutisankan muna. Tämä on tupakkiaskin kanteen luonnosteltu hahmotelma lammikosta, joka saatetaan suunnitella, sitten saatetaan rakentaa, siihen saattaa tulla vettä ja sen jälkeen siellä saatetaan nähdä ankka joku päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *