6 vastausta artikkeliin “Parhaita varusteita jaetaan”

 1. Hyvä kirjoitus Olli Immoselta:

  ”Venäjällä järjestettiin hetki sitten Putinin tiedotustilaisuus, jossa hän harhaisen yksinpuhelunsa lisäksi allekirjoitti toistaiseksi hallussaan pitämiensä alueiden laittomat liittämissopimukset. Venäjän ”erikoisoperaatio” ukrainalaisten tuhoamiseksi ja alueiden ryöväämiseksi jatkuu.

  Venäjän johdon pyrkimykset verhota hyökkäyssota ja imperialistinen ryöstöretki ”erikoisoperaatioksi”, ”kansansodaksi Natoa vastaan” ja sodaksi kollektiivista länttä vastaan uppoaa edelleen tehokkaasti venäläisiin. Putin ja hänen toimensa nauttivat vahvaa kannatusta venäläisten keskuudessa. Kuten tuoreet mielipidetiedustelut kertovat, myös meiltä Suomesta löytyy suuri määrä venäläisiä, jotka tukevat Putinia.

  Suomen täytyy muun lännen kanssa vahvistaa entisestään ase- ja materiaaliapuaan Ukrainalle. Ukrainalaisille on annettava kaikki tarvittava tuki venäläisten hyökkääjien ja miehittäjien tuhoamiseksi sekä alueidensa vapauttamiseksi. Lisäksi pakotteita on kiristettävä, ja niitä tullaan kiristämään.

  Jotta vastaavaa Venäjän hyökkäyssotaa ei enää nähdä Euroopassa, on ukrainalaisten ensiksi voitettava tämä sota. On Suomen edun mukaista, että Venäjän murha- ja valloitusretki pysäytetään Ukrainassa.”

 2. Vähitellen alkavat sinisilmäisimmätkin ymmärtää tilanteen vakavuuden.
  Vai putinauskovaiset ja sieltä rahansa saavat ovat erimieltä – ryssäläisten lisäksi.
  Suomesta pitää karkoittaa kaikki putinaa tukevat ryssät.

 3. Olisi hyvä jos Putinille jotenkin saisi perille myös, ettei ydinaseen käyttö tuo voittoa vaan entistä huonomman tilanteen. Kun hän huomaa, ettei liikekannallepanokaan auta niin voi alkaa taas vilkuilu napin suuntaan. Loppujen lopuksi on kysymys yhdestä ihmisestä joka ei halua myöntää tappiotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *