Putinin Venäjä muistuttaa suuresti Hitlerin Saksaa

Lainaus HS:n uutisesta:

”Yhdysvaltalainen Institute for the Study of War -ajatushautomo (ISW) kertoi keskiviikkona, että Kreml on todennäköisesti määrännyt Venäjän alueet muodostamaan ”vapaaehtoispataljoonia”.

”He näyttävät olevan aika vanhaa porukkaa. Kuukauden pikakoulutuksella heitetään linjaan, niin ei se mitään laadukasta joukkoa ole. Ennemminkin tykinruokaa, jolla täydennetään kuluneita joukkoja”, Toveri sanoo.”

Johtopäätös ylläolevasta : Vrt. Natsi-Saksan Volkssturm.

Päivä päivältä Putinin Venäjä muistuttaa yhä enemmän Hitlerin Saksaa. Myöskin tulevan perikatonsa osalta. Hitler hävisi mutta Saksa ei  –  Putin häviää mutta Venäjä ei. Natsien johtokerroksen tapaan myös Venäjän johto tullaan tuomitsemaan rikoksista ihmisyyttä vastaan. Maailman omatunto sen tekee sen estämättä ettei itsekään ole puhtoinen koska kaikki on suhteellista. Lavrov, Medvedev, Peskov, Shoigu ja monet muut tulevat astelemaan omaan Nürnbergiinsä kuten Göring, Ribbentrop, Speer, Keitel ym.  Hitler ei sinne astellut eikä astele Putinkaan.

8 vastausta artikkeliin “Putinin Venäjä muistuttaa suuresti Hitlerin Saksaa”

 1. Venäjällä sinänsä on sotilaskoulutuksen saanutta porukkaa reservissä suuri määrä – mutta kun Venäjän johto ei tunnusta Venäjän olevan sodassa, niin reservistä ei voida käskeä reserviläisiä palvelukseen (liikekannallepano).

  Siksi kaavitaan ”vapaaehtoisia” mm. vankiloista lupaamalla armahdus ja kova palkka.

  1. Parlamentin puhemies näyttää vedenkestävältä putinistilta, joka ei uskalla ottaa sotakysymystä parlamentin äänestykseen.

   Perustuslakituomioistuimen kannattaisi matkustaa turvalliseen maahan antamaan tuomion Putinin vallankaappauksesta eli valtiopetoksesta. Ainoastaan parlamentti voi tehdä sodanjulistuksen. Mutta perustuslakituomioistuin voisi päätyä tulokseen, että Putin on aloittanut sodan tosiasiallisesti.

   Belarusin perustuslaissa on tiemmä määritelty Belarus puolueettomaksi. Näin myös Lukashenko on tehnyt valtiopetokseen ja luultavasti maanpetoksenkin.
   Belarus on ainoa maa Euroopassa, jossa on kuolemanrangaistus. Mihinkähän Lukashenko meinaa paeta?

 2. Sinänsä on aivan sama, mikä diktatuuri on vallassa.
  Kaikissa niissä kansa orjuutetaan , kanalle valehdellaan ja kaikin keinoin syytetään muuta maailmaa omista rikoksista.

  1. Sekavissa oloissa diktatuuri voi olla tarpeen, mutta itsetarkoituksellinen diktatuuri on tietenkin pahasta.

 3. Saksassa 30-luvulla Saksan armeija ei suostunut antamaan Himmlerin vetämälle SS-järjestelmälle koulutettavaksi 18-48 vuotiaita miehiä niinpä Hitler Himmlerin kanssa junaili Hitler-Jugendin (alle 18v ) joiden koulutus ns ”partiotyyppisestä koulutuksesta) muuttui aseelliseksi koulutukseksi.

  Aina on keino saada lisää verta pakkiin…

  Sama koskee Venäjää. Se on uudella asetuksella kouluttamassa nuorisosta/ on jo kouluttanut vuosia vastaavaa järjestelmää. Eli Venäjä on varautumassa muutaman vuoden sisällä suursotaa. Siihen käytetään sitten ne taistelukuntoiset resevitkin. Katsokaa vaan…

 4. Kiina tarvitsee Venäjän energiaa ja sillä on liiketoimintaa Venäjällä. Siksi se ei ole toiminut Maon tapaan ja yrittänyt vallata alueita MantshuriassaVenäjän heikkona hetkenä.

  Maon aikaan Kiina soti siihen malliin, että Brezhnev pyysi USA:ltä hyväksyntää ydinaseen käytölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *