Kyperisku tehty Ukrainaan

Voisko siitä päätellä että kovemmat toimet ovat alkaneet?

Seuraavaksi saadaan kansa kadulle omaa hallintoaan vastaan

ja sinnehän on lähetettävä järjestyksen pitäjiä?

– Kaikki toiminnot läntisessä sivistysyhteisössä ovat tietotekniikan varassa kuten sähkö-, lämpö-, yhteydenpito- jne, myös maksuliikenne pysähtyy sillä käteistä ei saa ja taskun pohjalta eurot loppuvat, ruokaa ei saa kaupoista, sähköautoilla ei ajeta huoltoasemien pumput eivät toimi joten liikennekin pysähtyy…

Ukraina on nyt näyttämönä.

15 vastausta artikkeliin “Kyperisku tehty Ukrainaan”

 1. Tämä hyökkäys oli jo tiedossa, se mitä tapahtuu seuraavaksi merkitsee jotain

 2. Veikaampa, että tästäkin hyökkäyksestä kehittyy vaan suutari!?

  1. Kyllä vaan Suutari, jonka kommentit ja avaukset ovat lähes aina osoittautuneet joko provosoinneiksi tai sitten yliampuviksi kommenteiksi/avauksiksi.

 3. Kyllä voitte siellä länsirintamalla nukkua yönne ihan rauhassa, minä olen etuvartiossa täällä parin kilometrin päässä ”karhunpesältä” ja turvanani on pystykorva, joka ei purematta niele.

  1. Sen mukaan saisin Venäjän kansalaisuuden nyt helposti koska isoisäni on kotoisin ”Venäjältä” kun Neuvostoliitto ryösti hänen maatilansa. Venäjän väkiluku laskee ja se haluaa lisää asukkaita.

 4. Kybersodat alkavat olemaan samaa kuin nämä proxy-sodat kylmän sodan aikana.

  Ihmettelen etteivät amerikkalaiset ole auttaneet Ukrainaa suojelemaan tietojärjestelmiään – vai onko ollut jotain intressiristiriitoja?

  1. Tietojärjestelmien suojaaminen on helpommin sanottu kuin tehty.

   Jos joku tietokone on yhdistetty internettiin, niin se on myös mahdollista hakkeroida – ottaa vähemmän tai enemmän aikaa, mutta lopulta portit aukeavat.

   Jos vaikkapa jollakin ministeriöllä on kotisivu, niin sitten se kotisivu on tavalla tai toisella yhteydessä tietokoneeseen, joka on yhteydessä internettiin.

   Kun Venäjä hyökkäsi Georgiaan 2008, niin Venäjä hakkeroi Georgian ministeriöiden kotisivut, jne. Esimerkiksi virolaisia asiantuntijoita oli sitten nostamassa niitä kotisivuja pystyyn jenkkipalvelimille.

   1. Jo 30-luvulla Göbbels tiesi miten saada kansa ruotuun, annettiin radiot / talous ja jauhettiin propagandaa…

    Nyt se on internet, sinne syötetään propagandaa, järjestelmät otetaan haltuun tai ne kaadetaan.

    Keinot on monet.

    Ukrainaa kohti on tehty nyt ensimmäisen aallon isku, tietoverkkojen lamauttaminen, kohta ne kaadetaan kokonaan ja Venäjä tekaisee Ukrainan puolelta ”iskun” venäläisiä kohti ja aloittaa maasodan.

 5. Suuruudenhulluus vaivaa Venäjää. Käyttää kaikkia mahdollisia keinoja ponnistellessaan kohti suurvaltaa. Oletan siis että tämä kyperikin on sieltä lähtöisin myöntäen kuitenkin että luulo ei ole tiedon väärti.

 6. No Venäjä haluaa entiset alusmaansa takaisin ja eikös me Suomalaisetkin haluttaisi Karjalaa takaisin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *